FC Botoșani a câștigat cu 2-0 amicalul cu Știința Miroslava

01 Sep. 2012, 15:56 Pregătiri, amicale
FC Botoșani a câștigat cu 2-0** amicalul cu Știința Miroslava

FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-0 în fața nou promovatei în liga a III-a Știința Miroslava. Cele două goluri au fost marcate de Fulop și Cârjan.

Costel Orac, antrenorul principal al FC Botoșani a trimis în teren, în prima repriză, jucătorii care nu au evoluat în meciul din Cupa României de la Dorohoi. În partea secundă, au evoluat echiopa care va întâlni sâmbăta viitoare pe Rapid CFR Suceava. Roș-alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 3 prin Fulop după care a avut mai multe ocazii. Scorul a fost majorat în minutul 71 prin Cârjan.

Costel Orac: „În mod cert vor conta meciurile directe”

Antrenorul principal al FC Botoșani consideră că meciurile directe cu Delta Tulcea, Sportul Studențesc și Săgeata Năvodari vor fi decisive pentru promovarea în liga I. Tehnicianul încă nu este mulțumit de randamentul unor jucători și așteaptă mult mai mult.

„A fost un joc util. E totuși un joc de pregătire și oricât insistăm noi pe concentrare oricum e greu să-i montezi cum trebuie. Nu a fost ceea ce trebuia și ceea ce trebuie să jucăm noi. Ei trebuie să înțeleagă că este nevoie de atitudine indiferent că intri titular, că ești rezervă. Să se vadă dorința de a te lupta pentru postul de titular. Probabil, primul 11 din meciul de la Dorohoi îl voi folosi și cu Suceava. Vom vedea pentru că din păcate Mbella a făcut o contractură. Sperăm să nu avem probleme cu accidentări. Vom vedea și cum se mișcă în cursul săptămânii”, a spus Costel Orac care a adăugat:

„Trebuie să fim conștienți că între echipele care s-au luptat anul trecut pentru promovare și restul echipelor este o diferență de valoare. În mod cert vor conta meciurile directe. Echipa care va fi mai concentrată, va avea un parcurs mai constant îi va fi mai ușor”.

Marius Croitoru: „Va fi un campionat lung și foarte greu”

Mijlocașul echipei FC Botoșani așteaptă primul meci oficial din noul sezon competițional. Marius Croitoru este convins că evoluția echipei va fi net superioară în meciurile oficiale față de partidele amicale.

„Am jucat împotriva echipei pe care o antrenează fratelui meu. Nu a fost nimic special. Un meci de antrenament. E greu să ai o părere despre evoluția echipei pentru că a fost un meci amical, cu o echipă dintr-un eșalon inferior. Au fost multe schimbări. A fost un antrenament reușit. Cum se câștigă un tricou așa se și pierde. Indiferent cine joacă trebuie să dea tot ceea ce e mai bun să câștige echipa. Obiectivul nu este al meu. Este al unei echipe, al unui oraș. Contează mai puțin cine ce titular. Celelalte contracandidate au câștigat și va fi un campionat lung și foarte greu”, a spus Marius Croitoru.

Cristian Ungureanu: „FC Botoșani este într-o formă destul de bună”

Fostul jucător al FC Botoșani, în prezent la Știința Miroslava a revenit pe Municipal. Acesta spune că FC Botoșani arată destul de bine și are un lot de jucători destul de bun.

„FC Botoșani este într-o formă destul de bună. Au jucători destul de buni. Nu știu celelalte echipe și nu pot spune dacă au șanse la promovare. Este o echipă bună, pasează bine, aleargă bine, se cunosc între ei, se văd niște trasee. Mi-a plăcut Botoșaniul. Eu stau în Iași, am casă, am un copil mic pe care vreau să-l cresc. Am găsit momentul potrivit să mă întorc la Iași și mă simt bine. Obiectul este rămânerea în liga a III-a. Vedem până în iarnă. Abia avem două săptămâni de pregătire. E mai greu dar sper să ne menținem”, a spus Cristian Ungureanu.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

01 Sep. 2012, 15:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă