FC Bihor, victorie la scor cu CS Oșorhei. „Am încercat să corectăm greșelile”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 18:35 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la FC Bihor au disputat sâmbătă la Stadionul Motorul ultimul joc amical din această iarnă. Adversara „roș-albaștrilor” în acest joc de verificare a fost CS Oșorhei, echipa bihoreană de pe locul III din Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Meciul, care s-a desfășurat pe un teren moale a fost la discreția orădenilor, care s-au impus clar, cu scorul de 4-1, după ce la pauză conduceau cu 3-0. Golurile formației gazdă au fost marcate de Cr. Cigan, Ember, Cr. Andor și Sorian, în timp ce pentru oaspeți a punctat Lascu.

Scorul a fost deschis încă din minutul 2 s-a deschis scorul, când Fl. Pop i-a trimis în careu pe partea dreaptă lui Cr. Cigan, care a șutat din 14 metri, învingându-l pe portarul Hava.

În minutul 19, Ember avea să marcheze, când, după o centrare perfectă a lui Dorin Mihuț, de pe dreapta, micuțul jucător orădean, care în acest meci a fost folosit în compartimentul ofensiv, a marcat cu un șut de la marginea careului, la colțul lung, lângă bară.

Până la pauză FC Bihor a mai marcat un gol, prin Cr. Andor, chiar în ultimul minut al primei reprize. Atunci, tot de pe dreapta, a centrat Cr Cigan și, cu capul, din 6 metri, Andor s-a înălțat și a trimis în poartă, după ce mai întâi mingea a lovit stâlpul din dreapta porții.

După pauză, antrenorii celor două formații au făcut o serie de schimbări, iar pe acest fond, în minutul 72, CS Oșorhei a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, executată de Ov. Popa. Șutul acestuia a lovit însă bara transversală. Echipa din Oșorhei a marcat totuși 3 minute mai târziu, prin Lascu, care a înscris din careu de pe partea dreaptă.

Scorul final al întâlnirii, 4-1 pentru FC Bihor, l-a stabilit Sorian, care în minutul 82, a executat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri. Șutul trimis de el mergând la vinclul porții, pe colțul scurt.

„Mă bucură evoluția jucătorilor din acest ultim test de verificare, în care, din nou au arătat poftă de joc. Am apărut bine la finalizare. Am încercat în această săptămână să corectăm greșelile pe care le-am descoperit pe parcursul acestor jocuri de verificare”, a declarat la finalul jocului, antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi.

FC Bihor – CS Oșorhei 4-1(3-0)
Stadion: Motorul
Spectatori: 50
Timp: bun
Teren: moale
Au marcat: Cr. Cigan (2), Ember (19), Cr. Andor (45), Sorian (82) / Lascu (72)

FC Bihor: Sălăjan (min. 52 Fildan) – Mihuț (min. 65 Lorincz), Bactăr (min. 65 V. Petricău), Fl. Lazăr (min. 73 Cr. Sas), Letan – Fl. Pop (min. 65 Ludușan), Țoca (min. 65 Sorian), I. Cuc (min. 46 Haș), Cr. Andor (min. 65 Ionuț. Ban) – Ember (min. 65 S. Mune) – Cr. Cigan (min. 65 Zs. Lukacs). Antrenori: Călin Cheregi și Lucian Ciocan.

CS Oșorhei: Hava (min. 60 Deac) – Turcan (min. 73 Ad. Petricău), Pintea (min. 83 Buz), Lavrincsik, Hering (min. 73 C. Chiș) – Magda (min. 68 Selegean), Ov. Popa – Hosu (min. 60 Hosu), Trip (min. 52 Lascu), Costea – Sorin Ban (min. 65 Sergiu Ban). Antrenor: Rudy Kovacs

Au arbitrat: Radu Bitea – Nicolae Tătar și Ionuț Cheregi (toți din Oradea)

În total, în această iarnă, FC Bihor a disputat 7 jocuri amicale, obținând 5 victorii, 1 rezultat de egalitate și o înfrângere. Orădenii au marcat 20 de goluri și au primit 7.

Echipa CS Oșorhei a disputat în total doar 4 partide de verificare însă, 2-0, acasă, cu Crișul Sântandrei, 0-1, în deplasare, cu Luceafărul Oradea, 3-2, acasă, cu Național Sebiș, și 1-4, acum, în deplasare, cu FC Bihor. Pentru elevii antrenorului Rudy Kovacs mai urmează însă un joc amical, pe 27 februarie, acasă, cu Bihorul Beiuș.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 18:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă