FC Bihor, victorie la limită cu Olimpia Satu Mare

11 Feb. 2012, 17:03 Pregătiri, amicale
FC Bihor,** victorie la limită cu Olimpia Satu Mare

FC Bihor și-a continuat astăzi seria jocurilor amicale din această iarnă, cu un test susținut, la Salonta, în compania echipei de liga a III-a Olimpia Satu Mare. Meciul, care s-a desfășurat pe terenul sintetic al stadionului Liberty, s-a încheiat cu victoria la limită a orădenilor, care s-au impus cu scorul de 2-1. La pauză rezultatul era egal, 1-1, după ce în minutul 18, sătmărenii au deschis scorul prin Gavrilescu, prin transformarea unei lovituri de la 11 metri. Egalarea a survenit în minutul 32, când a marcat pentru „roș-albaștri” Sfârlea.

După pauză, elevii antrenorului Stelian Farcău au ieșit mult mai deciși la joc, iar în minutul 60, au obținut o lovitură de la 11 metri, pe care a ratat-o însă Birtalan. Golul victoriei formației orădene l-a reușit fundașul Deaconescu, cel care a izbutit să înscrie în minutul 65.

„Am întâlnit o echipă deosebit de agresivă, căruia i-am cedat inițiativa în primele 15 minute și apoi am intrat în joc, am controlat jocul, dar încă suferim la finalizare. Trebuia să înscriem mai mult, față de câte ocazii am avut”, a declarat antrenorul Stelian Farcău.

Tehnicianul orădean a folosit din nou, precum în jocurile precedente, două formații echilibrate, cu jucători mai tineri, dar și experimentați. Astfel, în primul mitan au fost folosiți: Fildan – Moraru, Oltean, Petrache (în minutul 10 a văzut cartonașul roșu și a fost înlocuit de Matei), Lupu – Sulea, Danci, Selagea, Sorian, Sfârlea – Ov. Popa.
În repriza a doua echipa trimisă în teren de FC Bihor a fost: Avram (75 I. Pop) – Zanardini, Ionescu (77 Bacter), Deaconescu, Lupu (65 V. Petricău) – Bârză, M. Popa, Coroian, Bic – Birtalan, Fl. Pop.

„A fost un ultim joc înainte de cantonament, unde, în liniște, o să corectăm problemele și o să punem la punct relațiile de joc”, a mai declarat antrenorul principal al „roș-albaștrilor”.

Echipa FC Bihor va pleca spre cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen, duminică, la ora 12.

Sursa: fcbihor.ro

11 Feb. 2012, 17:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă