FC Bihor, victorie la limită cu Național Sebiș!

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 12:24 Pregătiri, amicale
FC Bihor,** victorie la limită cu Național Sebiș!

La încheierea cantonamentului de la Băile Felix, pe o vreme caniculară, FC Bihor a susținut sâmbătă la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea cel de-al doilea joc amical din această vară.

Formația „roș-albastră” a primit replica echipei de ligă a III-a din județul Arad Național Sebiș, pe care a învins-o cu scorul de 2-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Mai întâi, oaspeții au reușit să marcheze, în minutul 15, prin Robert Beuran, care după un un-doi cu Alin Coțan, intrat în careu, l-a învins cu un șut pe jos, la colțul lung, pe portarul Sălăjan.

După primirea golului, orădenii au atacat mai mult și în minutul 20 Mădălin Popa, cu un șut periculos de la 18, puțin pe lângă bară, a anunțat egalarea, care a survenit însă abia în minutul 41, când, după o centrare de pe dreapta a lui S. Ianc, Fl. Pop, cu o reluare spectaculoasă, cu spatele la poartă, a reușit să înscrie un frumos gol.

În partea a doua, FC Bihor a reușit și golul al doilea, după ce și-a trecut și alte ocazii în cont, unele chiar foarte clare. În minutul 56, R. Lukacs i-a pasat în careu lui S. Ianc, care după ce a driblat și portarul, a trimis o scăriță și peste ultimul apărător al oaspeților, aflat pe linia porți, stabilind scorul final, 2-1.

Antrenorul Gheorghe Ghiț a trimis în teren în acest joc echipa: Sălăjan (min. 32 Fildan, min. 63 Smaranda) – Mihuț (min. 69 Bactăr), Fl. Lazăr – ctp. (min. 85 Ov. Ghilea), Letan, A. Achim – S. Ianc (min. 75 Ov. Popa), Ov. Bic (min. 46 Sfârlea), M. Popa (min. 69 Țoca), Sorian (min. 63 Haș), Fl. Pop (min. 80 Nichita) – Hadăr (min. 46 R. Lukacs).

De partea cealaltă, pentru Național Sebiș au jucat: Șoltez – Mânecan, Morariu, Hecsko, Neacșu – R. Balint, A. Coțan, Beuran, Dobricean – C. Miron și Buzean. Au mai intrat: Meșca – Cl. Feieș, M. Galea, A. Avădanei, Higyed, D. Jude, Cr. Feieș, Susan și R. Toader. Antr. Mihai Petcuț.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

„A fost un joc normal, în condițiile în care venim după aproape două săptămâni de cantonament. Volumul de muncă este considerabil, dar avem mult de lucru. Au fost lucruri bune, dar și lucruri rele în jocul de astăzi. Urmează să le corectăm în perioada care vine pe cele rele”, a declarat, după joc, antrenorul orădean Gheorghe Ghiț.

Tehnicianul a mai spus că important pentru el este să omogenizeze echipa formată azi din „trei-patru grupuri” și să remedieze problemele la fata defensivă și pe tranziția negativă. „Este destul timp până începe campionatul, avem timp berechet să le rezolvăm”, a spus Ghiț.

În următorul joc amical, FC Bihor va întâlni, sâmbăta viitoare, tot pe teren propriu, echipa FC Hidișel.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 12:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă