FC Bihor s-a impus cu 6-1 în amicalul de la Alparea

03 Nov. 2011, 13:07 Pregătiri, amicale
FC Bihor s-a impus cu 6-1** în amicalul de la Alparea

FC Bihor a disputat miercuri după-amiază un joc amical la Alparea, în compania echipei locale de ligă a IV-a, Tricolorul, formație pe care a întrecut-o cu scorul de 6-1, după ce la pauză a condus cu 1-0.

Antrenorul Stelian Farcău a dorit, cu acest prilej, să vadă la lucru și jucătorii care au evoluat mai puțin până acum în campionat, precum și pe cei mai talentați juniori de la FC Bihor și Liberty.

Partida, dominată clar de „roș-albaștrii”, a fost tranșată, în special în partea a doua, prin golurile marcate de Dede Wanderson – 2, Paul Achim – unul și Bic – 3.

De la început tehnicianul orădean a trimis în teren formula de echipă: Fildan – Matei, Petrache, Bacter, Dumitrescu – Bârză, Petroiu, Hering, Bic – P. Achim, Malinic. În partea a doua a fost utilizată o altă echipă, formată din: Ionuț Pop – Anghel, Samuilă, Varodi, V. Petricău – Mune, Bic, Boșca, Marian Pop – Dede Wanderson și Câmpean.

Fundașul dreapta Anghel, care a evoluat în repriza a doua, este un jucător venit în probe de la Șimleu, iar atacantul Dede Wandeson, un brazilian, venit, de asemenea, în probe încă de săptămâna trecută.

„A fost un joc bun în cadrul căruia am văzut jucătorii care au evoluat mai puțin, precum și pe cei mai buni juniori. Am încercat să le dăm și lor posibilitatea să aibă minute jucarte. Încercăm să facem cât mai dese asemenea acțiuni”, a declarat la finalul jocului antrenorul Stelian Farcău.

Joi, orădenii vor fi prezenți, de la ora 15, la Ineul de Criș pentru evenimentul de lansare a unei noi discipline sportive în România, foot-golf.

Text și foto: Bihoreanul

03 Nov. 2011, 13:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă