FC Bihor își cristalizează lotul pentru noul sezon

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 19:10 Pregătiri, amicale
FC Bihor** își cristalizează lotul pentru noul sezon

După începerea colaborării cu Luceafărul și trialurile organizate în prima săptămână de la reunirea lotului, încet-încet echipa orădeană de fotbal prinde contur și își cristalizează lotul de jucători pe care se va baza în următoarea ediție de campionat.

Antrenorii Gheorghe Ghiț, Călin Cheregi și Florin Andrei lucrează în aceste zile cu lotul avut la dispoziție, care între timp a ajuns la 27 de jucători. Din cei 41 de jucători care au participat la reunire, au fost aleși doar cei mai buni, la care s-au adăugat cei șapte veniți de la Luceafărul.

În această pimă etapă a pregătirilor, „roș-albaștrii” orădeni se antrenează zilnic pe terenul II al Stadionului Municipal „Iuliu Bodola”.

Pe lângă jucătorii prezentați la început, pe parcurs au apărut și câteva nume noi, în afară de cele de la Luceafărul. Astfel, la un moment dat s-au antrenat cu echipa fanion a județului și mijlocașii Iulian Vântură, Florin Prodan și Wilfried Zozo, precum și fundașul Victor Opriș. Dintre aceștia însă, doar francezul Zozo (25 de ani) și Prodan (19 ani), ultimul provenit de la CS Domnești, au fost opriți și pentru alte testări.

Deși în mare lotul pare conturat, conducerea clubului mai dorește totuși încă unul sau două transferuri, primul vizat fiind postul de mijlocaș central.

Până marți, 23 iulie, fotbaliștii orădeni se vor pregăti la Stadionul Municipal, urmând ca de miercuri, 24 iulie, să intre în cantonament la Băile Felix. În cadrul acestui cantonament, programat până sâmbătă, 3 august, urmează să aibă loc și primele partide amicale.

Startul jocurilor de verificare va fi dat sâmbătă, 27 iulie, cu partida programată în compania celor de la Crișul Sântandrei.

La încheierea cantonamentului, pe 3 august, orădenii se vor confrunta cu formația Național Sebiș, iar o săptămână mai târziu, pe 10 august, vor întâlni formația FC Hidișel.

Programul amicalelor va continua tot la interval de o săptămână, astfel că sâmbătă, 17 august, va fi programat jocul cu echipa de ligă a II-a SC Bacău, iar pe 24 august, cel cu Olimpia Satu Mare, echipă recent promovată în eșalonul secund.

În fine, ultimul adversar, cel din 31 august, cu o săptămână înainte de începerea campionatului, urmează să fie stabilit după ce va fi cunoscut programul turului de campionat.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 19:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă