FC Bihor e gata pentru retur după victoria clară cu FC Hunedoara!

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 19:11 Pregătiri, amicale

 FC Bihor a disputat sâmbătă, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, ultimul joc de verificare din această iarnă. Adversară pentru „roș-albaștrii” în acest meci a fost formația FC Hunedoara, situată pe primul loc în Seria a V-a din Liga a III-a.

La capătul unui meci bun, cu destule faze de poartă, FC Bihor s-a impus cu scorul de 3-1, după ce la pauză conducea cu 1-0. Golurile orădenilor au fost marcate de Florean, în minutul 5, Târnăcop, în minutul 65, și Ov. Bic, în minutul 89, în timp ce pentru oaspeți a punctat Făgărășanu, din lovitură de la 11 metri, în minutul 60.

Meciul a început destul de bine pentru orădeni, care după ce au ratat două ocazii în primele două minute, prin Pușcaș și Bud, au reușit să deschidă scorul în minutul 5, prin Andrei Florean, care a marcat din unghi închis, de pe partea dreaptă, după o pasă primită de la Vasilache.

Prima ocazie mai consistentă a oaspeților s-a produs în minutul 14, când Pepenar, scăpat singur, a preluat pe piept prea lung o minge, recuperată de Pogacsics.

Au urmat apoi câteva ocazii pentru bihoreni. În minutul 17, un șut al lui Târnăcop, de la 14 metri, reținut de portarul Dragotă, în minutul 23, un alt șut, a lui Coroian, de la 12 metri, ușor lateral dreapta, peste poartă. Apoi Pușcaș s-a aflat în centru atenției la două acțiuni ale gazdelor. În minutul 38, a reluat din 4 metri pe lângă poartă, după o centrare venită de pe dreapta, iar în minutul 43, în urma unei lovituri de colț, din 8 metri a trimis cu capul peste bară.

Ultima acțiune din prima repriză le-a aparținut hunedorenilor, care în minutul 45 au creat pericol în careul gazdelor, după o succesiune de șuturi spre poartă, mingea a ajuns la Roiu, care a tras de la marginea careului mic, dar din apropierea liniei de poartă a respins Vădrariu.
În repriza a doua, în minutul 56, Cr. Bud a trimis un șut centrare de pe dreapta, scos de noul portar al oaspeților, de sub transversală.

În minutul 59, în urma unei centrări în careul orădean, arbitrul Florin Marcu a apreciat că Țoca a făcut henț în careu și a dictat penalti pentru gazde, lovitură transformată în gol de Făgărășanu, un minut mai târziu.

Replica orădeană nu s-a lăsat prea mult așteptată și, după un șut centrare a lui Florean, de pe dreapa, în minutul 64, care a trecut pe lângă poartă, un minut mai târziu, în urma unei lovituri de la colțul terenului, mingea a ajuns la Tîrnăcop, la 22-23 de metri de poarta adversă. Tîrnăcop, cu un șut plasat la colțul lung, l-a învins pe portarul hunedorean, readucând gazdele în avantaj pe tabelă, 2-1.

În fine, ultimul gol al disputei l-a reușit Ovidiu Bic, în minutul 89, când în urma unei acțiuni pe dreapta, mingea a fost trimisă în careu, pe partea opusă, de unde tânărul jucător orădean, din întoarcere, a reușit o frumoasă execuție, stabilind scorul final, 3-1.

VEZI mai multe POZE de la amical

„E bine că am câștigat, dar nu sunt mulțumit de joc, încă facem greșeli foarte multe. Avem retrageri nejustificate. Dacă reușeam să marcăm la ocaziile pe care le-am avut, jocul era altfel, dar a fost un meci încâlcit. E greu să motivezi echipa când joci cu un adversar din liga a III-a”, a declarat, la final, antrenorul principal al FC Bihor, Marian Pană.

Tehnicianul orădean a trimis în teren în acest joc următoarea formulă de echipă: Pogacsics – Coroian (min. 77 Zanardini), Țoca, Fl. Lazăr, Vădrariu (min. 77 Fl. Pop) – Florean, Mihalache (min. 85 Sorian), Vasilache (min. 46 Bic), Tîrnăcop – Cr. Bud (min. 72 Ov. Popa) și Pușcaș (min. 63 Mărkuș).

La FC Hunedoara, antrenorul Marius Opric a folosit echipa: Dragotă (min. 46 Ilie) – Șoit (min. 67 Bier), Cuciula, Ambruș, Roiu – Vaida, Cristian (min. 67 Nicula), Vișan, Făgărășanu – Pepenar (min. 69 Contor) și Ionuț Radu (min. 63 Suciu).

Jocul a fost arbitrat de brigada orădeană formată din Florin Marcu – Dorin Mudura și Carmen Neagu.

Următorul joc pentru FC Bihor va fi cel cu CS Mioveni, primul oficial din 2013. Jocul cu argeșenii, contând pentru prima etapă din retur, se va disputa tot la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, sâmbătă, 9 martie, cu începere de la ora 15.

Text și foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 19:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă