FC Bihor a trecut și de SC Bacău

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Aug. 2013, 12:55 Actualizat: 18 Aug. 2013, 12:56 Pregătiri, amicale
FC Bihor  a trecut și de SC Bacău

Fotbaliștii echipei FC Bihor au obținut o nouă victorie, a patra din tot atâtea posibile, din jocurile amicale ale acestei veri. Ultimul meci a avut loc sâmbătă seară, pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola. De această dată adversară formației „roș-albastre” a fost o echipă din liga a II-a, SC Bacău, care activează în seria de est.

La capătul unui joc bun, de angajament, și de-o parte și de alta, FC Bihor s-a impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză conducea cu 1-0.

Prima repriză a fost controlată în mare măsură de orădeni, care au marcat în minutul 27 prin Florin Lazăr. Acesta a înscris un gol spectaculos, reluând sub transversală, de la 13-14 metri, lateral stânga, după o lovitură de colț executată de Sebastian Sfârlea. Lazăr a reluat, din vole, portarul băcăuan fiind fără replică.

În repriza a doua, primele minute le-au aparținut oaspeților, care au creat un forcing periculos, concretizat în minutul 47, prin golul înscris de Bogdan Rusu, care, în urma unei centrări venite de pe dreapta, a reluat din careu, în colțul lung al porții bihorene.

În minutul 57, antrenorul Gheorghe Ghiț a efectuat trei schimbări, introducându-i în teren pe Lupu, Ovidiu Popa și Z. Lukacs, iar peste 10 minute, roș-albaștrii au preluat din nou conducerea pe tabelă, printr-un frumos gol reușit de Sebi Sfârlea, care a fost angajat în careu și l-a „executat”, cu un șut la colțul lung pe portarul Oltean.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, cu toate că orădenii au mai atacat tăios, astfel, că scorul a rămas 2-1.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiț a trimis în teren în această partidă echipa: Smaranda (min. 46 Fildan) – Mihuț, Fl. Lazăr (min. 65 Bactăr), Țoca, A. Achim (min. 57 R. Lupu) – M. Popa (min. 71 A. Haș), Sfârlea, Ov. Bic (min. 85 I. Ban) – S. Ianc (min. 57 Ov. Popa), R. Lukacs (min. 46 Z. Lukacs) și Fl. Pop (min. 66 Nichita).

De parte acealaltă, antrenorul băcăuanilor, Viorel Tănase, a jucat cu: Oltean (min. 68 Petrariu) – Mihălăchioaie (min. 63 Luncanu), Adăscăliței (min. 75 C. Blănaru), Lăzneanu, Medeșan – Întuneric (min. 65 Majer), Strugariu (min. 46 C. Miron, min. 78 Țuțu), Husein (min. 60 Șchiopu), Cl. Tudor (min. 46 L. Dumitriu) – Hurdubei (min. 46 M. Predoiu) și B. Ungureanu (min. 46 B. Rusu).

„Important este să omogenizăm lotul, să creștem ca și joc. Am făcut o primă repriză cu bune și cu rele, în repriza a doua au intrat cei mici. A fost un bun angajament în această a doua repriză. Am reușit un gol în fiecare repriză, una peste alta consider că am avut un test reușit”, a declarat, la final, tehnicianul Gheorghe Ghiț.

Și autorul golului victoriei, mijlocașul Sebastian Sfârlea, s-a bucurat de reușita echipei. „Victoriile dau încredere și pentru asta jucăm, să avem cât mai multe victorii, dar importante vor fi victoriile din campionat. Un adversar greu astăzi, mai greu decât Bacăul, a fost căldura. Venim după o săptămână caniculară, dar ne bucurăm că rezultatele acestea dau speranțe și roadele de la antrenament se văd pe teren”, a spus Sfârlea.

În următorul joc amical, FC Bihor va evolua sâmbătă viitoare, de la ora 18, în deplasare la Satu Mare, cu echipa locală, Olimpia.

Sursa: eBihoreanul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Aug. 2013, 12:55 Actualizat: 18 Aug. 2013, 12:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă