FC Bihor a revenit spectaculos și a obținut o nouă victorie în testul cu Bihorul Beiuș

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 16:15 Pregătiri, amicale
FC Bihor a revenit spectaculos** și a obținut o nouă victorie în testul cu Bihorul Beiuș

FC Bihor a disputat miercuri, la Beiuș, cel de-al doilea joc amical al acestei veri, revanșa cu CF Bihorul Beiuș. După ce sâmbăta trecută se impunea cu 4-1 pe teren propriu, jucătorii pregătiți de antrenorul Gheorghe Silaghi au câștigat și de această dată testul cu echipa din Liga 4, scor 3-2. Interesant este însă faptul că orădenii au fost conduși la pauză cu 2-0.

La capătul unei prime reprize în care ocaziile nu au lipsit și în care au primit două goluri pe fonduri unor greșeli personale, FC Bihor a schimbat formula de joc și a reușit să întoarcă scorul fără și să mai primească. Astfel, „roș-albaștrii” s-au impus cu 3-2 prin golurile înscrise de Maria, Da Silva și Ember. Site-ul oficial el echipei orădene anunță și că atacantul brazilian Da Silva s-a accidentat din nou și va lipsi de la antrenamente o săptămână.

„A fost un joc desfășurat pe o căldură toridă, un joc mai mult de angajament. În repriza a doua i-am dominat copios… Aștept însă un pic mai multă atenție și concentrare la finalizare”, a declarat, citat de fcbihor.ro, tehnicianul Gheorghe Silaghi. Acesta a anunțat că, în următoarea săptămână, va intensifica antrenamentele fizice „pentru că deocamdată nu suntem decât la o capacitate de 70% față de cât ar trebui să fim”.

FC Bihor: Fila – Tocuț, Remeș, R. Bogdan, Arsene – Haș, Magda – Sas, Negrea, Șereș – Cornea. În repriza a doua au evoluat: Fila (Kiraly 80) – S. Matei, Mintaș, Chira, Lorincz – Pereira, Novak – Maria, Ember, Andor – Da Silva.

FC Bihor se bazează în prezent, în linii mari, pe un grup de 13-14 jucători și mai are nevoie de întăriri serioase pentru ca echipa să facă față noului campionat. Un nou amical pentru orădeni încă nu a fost stabilit.

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă