FC Bihor a remizat cu DVSC Debrecen în Ungaria

20 Feb. 2012, 13:41 Pregătiri, amicale

FC Bihor și-a continuat sâmbătă seria jocurilor amicale din cantonamentul din Ungaria, întâlnind la Debrecen echipa locală DVSC, una din fruntașele primei ligi a țării vecine. Partida, echilibrată, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce la pauză orădenii conduceau cu 1-0. Golul echipei bihorene a fost reușit de Bârză în minutul 30, în timp ce gazdele au reușit egalarea prin Varga, în minutul 50.

Antrenorul Stelian Farcău a trimis în teren echipa: Fildan – Moraru, Oltean, Deaconescu (Petrache), Diarra (Zanardini) – Bârză, Selagea (M. Popa), Coroian (Danci), Bic (Sorian) – Birtalan (Sfârlea), Fl. Pop.

După meciul cu echipa maghiară, tinerii jucători ai FC Bihorului, cei care nu au evoluat în disputa cu DVSC, dar și câțiva care au jucat în meciul cu ungurii, au întâlnit echipa Crișul Sântandrei, liderul Ligii a V-a. Și acest meci, precum cel dinainte, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, golul tinerei formații a „roș-albaștrilor” fiind înscris de M. Popa, în repriza a II-a.

În jocul cu Crișul Sântandrei, echipa folosită a fost: Avram (I. Pop) – Zanardini (Ionescu), Petrache (Bacter), Matei, Hering – Sorian (Petricău), Danci, M. Popa, Sfârlea (Hadăr) – Ov.Popa, Sulea.

După cele două dispute, tehnicianul Stelian Farcău s-a declarat, în mare, mulțumit de prestația jucătorilor. „Meciul cu Debrecen a fost unul de evaluare din mai multe puncte de vedere, fizic, tehnico-tactic și mai ales din punctul de vedere al atitudinii. Sunt mulțumit și țin să remarc toți jucătorii la acest ultim capitol,al atitudinii, chiar și cei din meciul cu Sântandrei unde, pe fondul unei anumite relaxări, nu am mai avut aceleași reușite tehnice”, a declarat la final antrenorul „roș-albaștrilor”.

Sursa: Bihoreanul

Foto: dvsc.hu

20 Feb. 2012, 13:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă