FC Bihor a plecat la Debrecen cu un lot format din 28 de jucători

12 Feb. 2012, 17:25 Pregătiri, amicale
FC Bihor a plecat la Debrecen** cu un lot format din 28 de jucători

După ce s-a antrenat până în prezent pe plan local, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, în Băile Felix și la Salonta, FC Bihor intră de acum în partea a doua a pregătirilor din această iarnă. Astfel, „roș-albaștrii” pleacă astazi, la ora 12, în cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen.

Pentru acest stagiu, care va dura două săptămâni, antrenorul Stelian Farcău va deplasa un lot format din 28 de jucători. Aceștia sunt: Fildan, Avram și I. Pop – portari; Bacter, Bic, Birtalan, Bârză, Coroian, Danci, Deaconescu, Diarra, Fl. Pop, Hering, Ionescu, Lupu, M. Popa, Matei, Moise, Moraru, Ov .Popa, Oltean, Petrache, Petricău, Selagea, Sfârlea, Sorian, Sulea și Zanardini – jucători de câmp.

Cantonamentul de la Debrecen este programat în perioada 12 – 26 februarie, unde FC Bihor va disputa mai multe jocuri amicale.

Primele dintre acestea vor avea loc miercuri, 15 februarie, atunci când orădenii vor susține două dispute. Este vorba despre triunghiularul care trebuia să aibă loc săptămâna trecută la Salonta, cu Gloria Arad și Unirea Valea lui Mihai, reprogramat acum la Debrecen.

Celelalte jocuri de verificare din Ungaria pentru FC Bihor vor avea loc astfel: sâmbătă, 18 februarie, cu echipa locală Debrecen, pe data de 22 februarie (miercuri), în compania unei echipe din Ungaria, iar sâmbătă, 25 februarie, cu formația de pe primul loc din liga a II-a ucraineană.

„Plecăm în cantonament, unde, în liniște, o să corectăm problemele și o să punem la punct relațiile de joc”, a mai declarat, după meciul cu Olimpia Satu Mare de sâmbătă, antrenorul Stelian Farcău.

Sursa: Bihoreanul

12 Feb. 2012, 17:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă