FC Bihor a pierdut amicalul cu „U” Cluj

03 Sep. 2011, 16:16 Pregătiri, amicale

Formația Universitatea Cluj a reușit să învingă într-un meci amical gruparea din liga a doua FC Bihor, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Marinescu (’49) și Cristea (’65).

Cum Bihorului i s-a amânat partida cu Gaz Metan Severin, trupa lui Gheorghe Ghiț a susținut un amical la Cluj contra Universității, la baza de antrenament a „șepcilor roșii”.

„U” a învins cu 2-0, goluri Marinescu și Cristea, ambele reușite în partea a doua. Dacă la „U” singura absență a fost cea a lui Grozav, la naționala de Under 21, orădenii nu au contat pe patru jucători Muscă (ruptură musculară), Lupu, (accidentat), Selagea și Mărkuș (la Under 21).

„U” Cluj: Matache – Achim, Abrudan, Szilagyi, Grecu – Păcurar, Boștină (25 Bazzi), Tulio – Machado, Voican, Morar
Au mai intrat după pauză: Popa – Mendy, Szukala, Pele, Ungurușan, Nasser, Marinescu, Cristea Niculescu, Pape Diouf
Antrenor: Ionuț Badea

FC Bihor: Pogagcic – Moraru, Oltean, Petrache, Diarra – Coroian, Danci, Sorian – Florean, Malinic, F. Pop
Au mai jucat: Fildan – M. Popa, Bârză, Achim, Birlatan, Sfârlea
Antrenor: Gheorghe Ghiț

Ionuț Badea l-a titularizat pe brazilianul de 20 de ani, Tulio, legitimat la echipa a doua a „șepcilor”. Sud-americanul a fost schimbat la pauză, atunci când Badea a introdus echipa standard a „șepcilor”. Pe lângă golurile lui Marinescu și Cristea, „U” a mai avut o bară prin Cojocnean (55).

„Am urmărit să utilizăm o o formulă în prima parte și alta în a doua. Sunt mulțumit. Nu mă bucură deloc suspendarea lui Boștină, ne va lipsi mult, e un jucător cheie la mijlocul terenului”, a declarat la final antrenorul lui „U”.

Boștină a fost suspendat 2 etape de Comisia de Disciplină a LPF și va sări jocurile cu Concordia (a) și Tg Mureș (d) după roșul luat la Ploiești, cu Astra.

„Se simte diferența de nivel dintre prima Ligă și a doua, nu are rost să ne mințim. Păcat că acest joc nu s-a disputat anul ăsta și în Liga I, trist atât pentru noi cât și pentru jucătorii mei”, a opinat la finele jocului antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiț.

Articol scris de Cristian CUCOLAȘ

03 Sep. 2011, 16:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă