FC Bihor a mai învins niște italieni, pe Feralpi Salo

10 Aug. 2012, 17:32 Pregătiri, amicale
FC Bihor a mai învins niște italieni,** pe Feralpi Salo

FC Bihor Oradea a disputat joi ultimul joc de verificare din stagiul din Italia, de la Coccaglio. Echipa bihoreană a întâlnit de această dată formația Feralpi Salo, grupare pe care a reușit s-o întreacă cu scorul de 2-1, după ce și la pauză conducea cu același rezultat de 2-1.

Toate cele trei goluri au fost marcate în primele 20 de minute de joc. Mai întâi au punctat orădenii, prin Bic, în minutul 8, după o centrare venită de la Sulea. Nu au trecut decât 3 minute însă și, în minutul 11, italienii au reușit să restabilească egalitatea.
Golul victoriei elevilor antrenorului Gheorghe Ghiț a survenit în minutul 20, când Oltean a transformat un penalti, obținut de Diarra.
În repriza a doua nu s-a mai concretizat nimic, cu toate că au fost și alte ocazii de poartă, astfel că rezultatul final a rămas 2-1 pentru FC Bihor.
Antrenorul Gheorghe Ghiț a început jocul cu Feralpi Salo în formula: Pogacsics – Zanardini, Petrache, Oltean, Lupu – Florean, Coroian, Sorian, Diarra – Bic și Sulea. După pauză au mai fost introduși însă și: Popescu – Selagea, M. Popa, Fl. Pop și Ov. Popa.
În stagiul italian din această vară, FC Bihor a susținut în total patru jocuri, obținând două victorii, 2-1 cu Montichiari Calcio și tot 2-1 cu Feralpi Salo, și două înfrângeri, 1-4, cu Brescia Calcio, și 0-3, cu Spezia.
Reîntoarcerea echipei „roș-albastre” din cantonament este programată pentru vineri.
Sursa: FC Bihor
10 Aug. 2012, 17:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă