FC Bihor a învins cu 2-1 pe CS Vladimirescu

01 Feb. 2012, 19:01 Pregătiri, amicale
FC Bihor a învins cu 2-1** pe CS Vladimirescu

FC Bihor a disputat miercuri, pe terenul sintetic al stadionului Liberty din Salonta, cel de-al doilea joc amical din această iarnă, în compania echipei arădene de liga a III-a CS Vladimirescu.

La capătul unui joc în care antrenorul Stelian Farcău a utilizat două formule de echipă diferite, orădenii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

Cel care a deschis scorul a fost Florin Pop, în minutul 28, pentru ca după pauză, la 5 minute de la reluare, Birtalan să-l majoreze, după ce cu două minute mai devreme Coroian a ratat o lovitură de la 11 metri.

Golul de onoare al ambițioasei echipe din județul Arad l-a reușit Homorogan, în minutul 77.

În prima repriză antrenorul Stelian Farcău a utilizat următoarea formulă de joc: Mauro Boerchio – Ionescu, Oltean, Deaconescu, Hering (37 V. Petricău) – Danci, Selagea, Moise (37 Sulea), Bic – Sorian, Fl. Pop.

În primul mitan, poarta echipei orădeane a fost apărată de italianul Mauro Boerchio, adus în probe în aceste zile, de la echipa Bari.

În partea secundă pentru FC Bihor au evoluat: Fildan – Moraru, Matei (62 Bacter), Muscă, Lupu – Coroian, M. Popa, Bârză, Sfârlea – Birtalan, Sulea.

Mulțumit, în general de prestația elevilor săi, mai puțin de faptul că au primit gol, tehnicianul Stelian Farcău a declarat: „A fost un joc de căutări. Am folosit două echipe echilibrate, ca și la jocul precedent. A fost un meci pe care l-am avut la dispoziție, aș fi vrut doar să nu luăm gol. Acesta e singurul lucru care m-a nemulțumit, de altfel”.

„Facem aceleași greșeli de apărare, ratăm în fața porții, dar, în principiu, pe drumul bun. Mai avem mult de muncit, nu sunt încă relațiile de joc pe care le vrem, avem situații foarte clare ratate, dar, una peste alta, putem pune la punct și carențele astea”, a povestit Cristi Sculici pentru Sport Arad.

Vladimirescu a evoluat în formula: Bak – Dobai, Banilievici, Tudoroiu, Istin – Ciubăncan, Petrescu – Leucuța, Georgiu, Cozea – A. Mihai, iar actul secund a fost abordat cu Mitrea – Ciobanu, Kingsley, Mirciov, Iancu – Kocsis, Purece, Morariu, Homorogan – Negru, Rus. A mai intrat Bohaci.

Sâmbătă, FC Bihor va disputa, tot la Salonta, cu începere de la ora 11, un triunghiular, la care vor mai participa echipele Unirea Valea lui Mihai și Gloria Arad. Fiecare partidă va dura câte 60 de minute.

De partea cealaltă, CS Vladimirescu e pe punctul să renunțe la cel de-al doilea cantonament preconizat pentru această iarnă. Se pare că se va merge pe varianta unei pregătiri pe plan local. Se va ajunge, totuși, în Ungaria, acolo unde ar fi trebuit să se desfășoare al doilea stagiu hibernal. Arădenii ajung în țara vecină pentru un triunghiular, cu două echipe din liga a patra maghiară.

Sursa: Bihoreanul

01 Feb. 2012, 19:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă