FC Bihor a fost readusă cu picioarele pe pământ de CS Oșorhei!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:55 Pregătiri, amicale
FC Bihor a fost readusă cu picioarele pe pământ de CS Oșorhei!

În cel de-al șaptelea joc de pregătire pe care l-a disputat în această iarnă, FC Bihor a cedat miercuri cu scorul de 0-2, în fața formației CS Oșorhei, într-o partidă desfășurată pe Stadionul Motorul. La pauză scorul a fost egal, 0-0, iar cele două goluri ale echipei de ligă a III-a au fost marcate în minutele 75 și 77 de Moise și Ov. Popa.

Deși a dominat în mare parte jocul, ratând și ocazii bune de a marca, fotbaliștii orădeni s-au văzut învinși în urma unor greșeli nepermise.

În minutul 75, în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă de la Matei, Moise din 6 metri l-a învins pe portarul Sălăjan, cu un șut la colțul scurt. Nu au trecut decât două minute și după o greșeală a goalkeeper-ului echipei orădene, care a degajat greșit, Ov. Popa a interceptat și cu un lob de la peste 20 de metri l-a învins pe Sălăjan, care era și ieșit din poartă.

„Facem greșeli nepermise și luăm gol nepermis de ușor în condițiile în care nu putem spune că ne-a dominat adversarul sau că am făcut un joc prost. Am ratat o serie de ocazii, ratăm cu seninătate și luăm gol pe niște greșeli copilărești, din păcate. Sper să nu le repetăm în jocurile oficiale. Sper să revenim cu picioarele pe pământ și acest duș rece pentru noi să fie cu folos, pentru că trebuie să fim în teren exact cum am fost la jocul cu Timișoara pentru a avea sorți de izbândă. Nu pot să spun că băieții nu au încercat astăzi. Din păcate atât am putut”, a declarat, după meci, antrenorul principal al orădenilor, Alexandru Pelici.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

În următoarea partidă, FC Bihor va evolua vineri, de la ora 15.30, pe Stadionul Luceafărul, în compania echipei CSC Sânmartin.

FC Bihor – CS Oșorhei 0-2 (0-0)
Au marcat: Moise (min. 75) și Ov. Popa (min. 77)

FC Bihor: Smaranda (46 Sălăjan) – Mihuț, Fl. Lazăr, Pascariu, A. Achim – Străuț, M. Stancu (46 Haș) – S. Ianc, Sorian (78 Letan), Ov. Bic (46 Fl. Pop) – R. Lukacs (77 Hadăr). Antrenor: Alexandru Pelici

CS Oșorhei: S. Ghilea (71 Hava) – Matei, Pintea (78 Pașca), Ș. Pop (78 Teșan), Fl. Popa – Moise (80 Cornea), Magda (80 Junc), Boneta (46 Chețan), S. Ban (61 Cr. Andor) – Ov. Popa (78 Mladonizcky),Ardelean (61 Ganea). Antrenor: Rudy Kovacs

Au arbitrat: Laurențiu Danșa – Ciprian Danșa și Alexandru Corb (toți din Oradea)

FC Bihor organizează selecție pentru copiii născuți în anul 2004

În altă ordine de idei, clubul FC Bihor anunță selecție pentru grupa de copii cu jucători născuți în anul 2004. Selecția va avea loc sâmbătă, 22 februarie, cu începere de la ora 10, la pe terenul sintetic al Stadionului Municipal „Iuliu Bodola”. Pentru mai multe detalii poate fi contactat antrenorul Marius Suciu, la numărul de telefon 0745.850.635.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă