FC Bihor a câștigat cu 2-1 amicalul cu CS Ineu!

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 13:17 Pregătiri, amicale
FC Bihor a câștigat cu 2-1 amicalul cu CS Ineu!

FC Bihor s-a impus sâmbătă cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în fața echipei arădene CS Ineu, în cel de-al patrulea joc amical al acestei ierni.

Partida, desfășurată la Stadionul Motorul, a consemnat la pauză scorul de 1-0 în favoarea oaspeților. Aceștia au marcat primii prin Alin Drăgan, în minutul 11, la o greșeală a fundașului Dorin Mihuț, care a pierdut mingea pe partea dreaptă, atacantul oaspeților a reluat din careul mic sub transversală, centrarea venită de pe stânga.

În minutul 27, Raymond Lukacs a trecut pe lângă egalare, dar a ratat lovitura de la 11 metri, acordată după un fault în careu asupra lui Florin Pop.

În repriza a doua, la șase minute de la reluare, FC Bihor a restabilit egalitatea, după ce același Raymond Lukacs a înscris cu un șut pe jos, pe lângă portar, din interiorul careului.

La 20 de minute de la egalare, în minutul 71, a venit și golul al doilea al roș-albaștrilor, care au înscris prin Sebastian Ianc, cu un șut bun din poziție centrală de la 23 de metri. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, cu toate că ocazii au mai fost la ambele porți.

FC Bihor a dominat meciul, dar și echipa oaspete a oferit o replică bună, creându-și, la rându-i câteva ocazii bune.

Antrenorul orădenilor Alexandru Pelici a trimis în teren pentru această partidă echipa: Fildan (min. 60 Sălăjan) – Mihuț, Letan (min. 60 Bactăr), Fl. Lazăr (min. 78 Mintaș), R. Lupu (min. 60 A. Achim) – Haș (min. 46 M. Stancu), Străuț (min. 78 I. Cuc) – Fl. Pop (min. 60 S. Ianc), Sorian (min. 46 M. Popa), Ov. Bic (min. 46 Zs. Lukacs) – R. Lukacs (min. 60 Hadăr).

„Am făcut un joc mai bun decât am făcut la Sebiș și aici mă refer atât la faza de construcție, cât și la cea de apărare. Golul pe care l-am luat azi a fost pe o greșeală personală. Aceasta este problema. Sper să reușim să eliminăm aceste greșeli personale, care ne costă foarte, foarte mult. Adversarul prin construcția lui nu ne pune atâtea probleme cât ne punem noi prin gafe personale, care țin de concentrarea jucătorilort. Suntem optimiști, în primul rând pentru că ajungem să ne creăm multe situații”, a declarat, după joc, antrenorul principal al bihorenilor, Alexandru Pelici.

În următoarea confruntare, FC Bihor va întâlni marți, 11 februarie, în Ungaria, la Gyula, echipa CSM Râmnicu Vâlcea.

Partida cu vâlcenii, care se află în cantonament în țara vecină, va debuta de la ora 14.30.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă