FC Bihor a câștigat amicalul cu Luceafărul II și a intrat în vacanță

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 15:15 Pregătiri, amicale
FC Bihor a câștigat amicalul cu Luceafărul II** și a intrat în vacanță

FC Bihor a disputat ieri un joc amical, pe teren propriu, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, în compania echipei de liga a IV-a Luceafărul II Oradea, o formație formată în mare majoritate din jucători de culoare, proveniți din Nigeria.

La capătul celor 90 de minute de joc scorul a fost  5-1 pentru FC Bihor, după ce la pauză tabela de marcaj indica scor egal 1-1.

Golurile au fost înscrise de Zs. Lukacs (min. 7), Fl. Pop (min. 56 și 90), Negrea (min. 68) și R. Lukacs (min. 85), pentru FC Bihor, respectiv de Kuku, în min 22, pentru Luceafărul II.

Antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț a trimis în teren, în prima repriză, echipa: Sălăjan – Țoca, Mintaș, Letan Lupu – Sfârlea, Haș, S. Mune – Zs. Lukacs, Ov. Popa și Nichita. În partea a doua au evoluat pentru FC Bihor: Sălăjan – Țoca (min. 74 Cr. Sas), Mintaș, Lupu (min. 83 B. Iancu), V. Petricău – Fl. Pop, Sfârlea (min. 72 G. Mangra), Negrea, Lorincz – Ov. Popa (min. 59 I. Ban) și Nichita.

Acesta a fost ultimul joc din 2013 pentru echipa FC Bihor, de fapt, după acest meci, fotbaliștii clubului orădean au intrat în vacanță.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 15:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă