FC Bihor a câștigat amicalul cu FC Botoșani!

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 19:37 Pregătiri, amicale

FC Bihor s-a impus miercuri, cu scorul 2-1, în fața formației FC Botoșani, în primul meci pe care l-a disputat pe teren propriu în noul an.

Meciul, amical, desfășurat la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, a consemnat la pauză scorul 1-1.

Bihorenii au început bine partida și în minutul 5, Mihalache, cu un șut pe jos, în colțul lung, din afara careului a deschis scorul.

Deși a controlat jocul la început, în minutul 38 FC Bihor s-a văzut egalată, în urma unei greșeli în defensivă, de care a profitat Boghian, care, din lateral dreapta a trimis în poarta goală.

Nu au trecut decât trei minute și, în minutul 41, George Pușcaș s-a aflat în situația de a aduce din nou gazdele în avantaj, numai că șutul său, din poziție centrală, de la 8 metri, a lovit bara din stânga porți lui Dani Vlad, goalkeeper-ul oaspeților.

După pauză, FC Bihor a început mai bine jocul, și-a dominat adversarul, iar în minutul 63 a reușit să înscrie pentru 2-1, prin fundașul central Florin Lazăr, urcat în atac, la o fază purtată pe partea dreaptă. Mingea a fost trimisă în interiorul careului, pe stânga, de unde, din 8 metri, Lazăr nu l-a iertat pe portarul echipei din Botoșani.

Finalul de joc a aparținut oaspeților, care au alergat după egalare, pe care n-au mai reușit-o însă.

S-a încheiat, astfel, 2-1 primul joc din fața propriilor suporteri pentru FC Bihor în noul an, fapt ce l-a mulțumit și pe antrenorul Marian Pană, care la final a precizat, „important este că am câștigat, acesta e cel mai important lucru și, de asemenea, echipa a arătat că poate, că vrea, dar avem și slăbiciuni, pe care sperăm să le eliminăm, dar, una peste alta, eu sunt mulțumit de băieți”.

Pentru FC Bihor au evoluat în acest meci: Popescu – Coroian (min. 77 Fl. Pop), Lazăr (min. 85 Tînc), Țoca, Vădrariu – Florean, Mihalache (min. 79 Tîrnăcop), Vasilache (min. 79 Korudjiev), Bic (min. 73 Sorian) – Pușcaș (min. 77 Mărkuș) și Ov. Pop (min. 70 Cr. Bud).

La FC Botoșani, formație situată pe locul IV în prima serie din liga a II-a și care luptă pentru promovare, în acest amical, antrenorul Cristian Popovici a început partida în formula: Dani Vlad – c. Dinu, Poverlovici, Axinte, Țepeș – Taban, Maghici (min. 37 Mărmăneanu), Vraciu, M. Croitoru – Boghian și Cîrjan. În minutul 60 a fost schimbată întreaga echipă, evoluând de atunci: Curileac – Ursu, Lăzneanu, Patache, Bordeanu – Vașvari, Ignea, Embella, Fulop – Gafița și Hadnagy.

FC Bihor va disputa următorul joc și ultimul amical din această iarnă sâmbătă, de la ora 12, tot acasă, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, cu FC Hunedoara, echipă situată pe primul loc în Seria a V-a din Liga a III-a.

Text și foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 19:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă