FC Bihor, 5-0 în amicalul cu Alparea

29 Jan. 2012, 11:59 Pregătiri, amicale
FC Bihor,** 5-0 în amicalul cu Alparea

În primul joc amical pe care l-a disputat în noul an, FC Bihor s-a impus sâmbătă, la Salonta, în fața formației Tricolorul Alparea cu scorul de 5-0, după ce la pauză conducea cu 2-0.

Meciul, programat în compania liderului la zi a campionatului ligii a patra, trebuia să se desfășoare la Alparea, însă, datorită terenului înghețat, conducerea roș-albaștrilor a luat decizia de a evolua pe terenul sintetic al stadionului Liberty.

Jocul a fost la discreția orădenilor, care au marcat în prima repriză prin Oltean și Bic, iar în cea de-a doua prin Coroian, din penalty, Danci, tot din penalty, și Bârză.

Antrenorul Stelian Farcău a utilizat formule diferite de echipă în cele două reprize, începând jocul cu: Fildan – Morar, Oltean, Petrache, Hering – Sulea, Selagea, M.Popa, Sfârlea – Bic, Fl. Pop. În partea a doua, Stelian Farcău i-a avut în teren pe: Anca Trip (I.Pop) – Ionescu (Matei), Muscă, Deaconescu, Lupu – Bârză, Danci, Coroian, Moise – Sorian, Ov.Popa.

Noul portar al orădenilor, Avram, nu a putut evolua în acest joc, fiind accidentat.

„Obiectivele pe care le-am urmărit la acest joc, rezistența la efort și să nu avem jucători accidentați, au fost atinse. A fost un test bun, în compania unui adversar ambițios”, a declarat la final antrenorul Stelian Farcău.

În cel de-al doilea joc amical, formația orădeană va disputa, miercuri, 1 februarie, cu începere de la ora 14, tot la Salonta, confruntarea cu formația de liga a treia CS Vladimirescu din județul Arad.

sursa: ebihoreanul.ro

29 Jan. 2012, 11:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă