FC Argeș, victorie la scor cu Vișina Nouă!

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 12:09 Pregătiri, amicale
FC Argeș,** victorie la scor cu Vișina Nouă!

Fotbaliștii de la FC Argeș au continuat seria meciurilor de verificare. Sâmbătă, de la ora 12, pe terenul sintetic de la Bradu, echipa pre­gătită de Iulian Crivac a întâlnit formația de Liga a III-a, Sportul Vișina Nouă, la care secund este Marius Radu, fostul fundaș al grupării din Trivale.

Piteștenii s-au impus cu 4-0 la ca­pătul unui meci pe care l-au do­minat în totalitate. Golurile arge­șe­nilor au fost marcate de Manole, Negoiță, Ion Marius și Adrian Dul­cea. Piteștenii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Mij­lo­cașul Leonard Manole a deschis scorul după 20 de minute de joc, după o incursiune pe dreapta a lui Doman, și a finalizat cu un șut la colțul scurt. Negoița a dublat avantajul, cu 10 minute înainte de finalul primei părți, din centrarea lui Voicu, după ce l-a învins pe goalkeeper-ul ol­tean, cu un șut din afara careului. În pri­mul mitan, oaspeții și-au tre­cut în cont două ocazii de gol, care au fost apărate de Croitoru. Ata­can­tul Ion Marius a dus scorul la 3-0, după o  ac­țiune personală fi­nalizată cu un șut din interiorul careului, iar Dulcea a stabilit sco­rul final cu un șut de la marginea careului de 16 metri, din cen­tra­­rea lui Drăgan.

FC Argeș, repriza I: Croitoru – Voi­cu, Vișa, Negoiță, Briceag – Doman, Cârstoiu, Răuță, Manole – Ion Marius, Ivănică. În repriza se­cundă au mai intrat Vreme – Mi­rescu, Drăgan, Moise, Petrovic, Enuță și Dulcea.

„Am făcut un joc modest”

Tehnicianul grupării Sportul Vișina, Marcel Ploaie, a rulat întreg lotul aflat la dispoziție în amicalul cu FC Argeș. Antrenorul s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor săi, cărora le-a reproșat atitudinea pe care au avut-o.

„Am făcut un joc modest, mă așteptam să se mobilizeze jucând cu o fostă divizionară A, e un duș rece care sper să îi trezească. Oricum, mă așteptam să facem un joc mai slab, pentru că noi suntem mai în urmă cu pregătirea, ne-am întors de curând din cantonament, dar speram să se mobilizeze, să văd atitudine la ei. Cred că din această înfrângere avem ceva de învățat. Am folosit toți jucătorii, ne-am creat ceva ocazii, dar am făcut foarte multe greșeli”, a declarat, pentru Gazeta nouă, antrenorul celor de la Sportul Vișina, Marcel Ploaie.

Marți, Sportul Vișina întâlnește, în cadrul unei alte partide amicale, echipa a doua a celor de la CS Mioveni. Jocul se va disputa cu începere de la ora 13.00, pe stadionul din Corabia.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 12:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă