FC Argeș, victorie la scor cu Vișina Nouă!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Feb. 2013, 12:09 Actualizat: 25 Feb. 2013, 12:10 Pregătiri, amicale
FC Argeș,  victorie la scor cu Vișina Nouă!

Fotbaliștii de la FC Argeș au continuat seria meciurilor de verificare. Sâmbătă, de la ora 12, pe terenul sintetic de la Bradu, echipa pre­gătită de Iulian Crivac a întâlnit formația de Liga a III-a, Sportul Vișina Nouă, la care secund este Marius Radu, fostul fundaș al grupării din Trivale.

Piteștenii s-au impus cu 4-0 la ca­pătul unui meci pe care l-au do­minat în totalitate. Golurile arge­șe­nilor au fost marcate de Manole, Negoiță, Ion Marius și Adrian Dul­cea. Piteștenii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Mij­lo­cașul Leonard Manole a deschis scorul după 20 de minute de joc, după o incursiune pe dreapta a lui Doman, și a finalizat cu un șut la colțul scurt. Negoița a dublat avantajul, cu 10 minute înainte de finalul primei părți, din centrarea lui Voicu, după ce l-a învins pe goalkeeper-ul ol­tean, cu un șut din afara careului. În pri­mul mitan, oaspeții și-au tre­cut în cont două ocazii de gol, care au fost apărate de Croitoru. Ata­can­tul Ion Marius a dus scorul la 3-0, după o  ac­țiune personală fi­nalizată cu un șut din interiorul careului, iar Dulcea a stabilit sco­rul final cu un șut de la marginea careului de 16 metri, din cen­tra­­rea lui Drăgan.

FC Argeș, repriza I: Croitoru – Voi­cu, Vișa, Negoiță, Briceag – Doman, Cârstoiu, Răuță, Manole – Ion Marius, Ivănică. În repriza se­cundă au mai intrat Vreme – Mi­rescu, Drăgan, Moise, Petrovic, Enuță și Dulcea.

„Am făcut un joc modest”

Tehnicianul grupării Sportul Vișina, Marcel Ploaie, a rulat întreg lotul aflat la dispoziție în amicalul cu FC Argeș. Antrenorul s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor săi, cărora le-a reproșat atitudinea pe care au avut-o.

„Am făcut un joc modest, mă așteptam să se mobilizeze jucând cu o fostă divizionară A, e un duș rece care sper să îi trezească. Oricum, mă așteptam să facem un joc mai slab, pentru că noi suntem mai în urmă cu pregătirea, ne-am întors de curând din cantonament, dar speram să se mobilizeze, să văd atitudine la ei. Cred că din această înfrângere avem ceva de învățat. Am folosit toți jucătorii, ne-am creat ceva ocazii, dar am făcut foarte multe greșeli”, a declarat, pentru Gazeta nouă, antrenorul celor de la Sportul Vișina, Marcel Ploaie.

Marți, Sportul Vișina întâlnește, în cadrul unei alte partide amicale, echipa a doua a celor de la CS Mioveni. Jocul se va disputa cu începere de la ora 13.00, pe stadionul din Corabia.

Sursa: Curierul Zilei

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Feb. 2013, 12:09 Actualizat: 25 Feb. 2013, 12:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă