FC Argeș va juca duminică un amical cu Rapid

27 Jul. 2012, 16:00 Pregătiri, amicale
FC Argeș** va juca duminică un amical cu Rapid

FC Argeș a revenit la Pitești, iar jucătorii echipei antrenate de Viorel Dumitrecu vor susține duminică un prim meci amical. Piteștenii vor evolua împotriva celor de la Rapid, într-o partidă de verificare ce va avea loc la baza de la ProRapid.

În acest meci, piteștenii vor întâlni o echipă formată din jucători ce nu au prins până acum lotul echipei din București. Rapidul va juca un meci în campionat la o zi după aceea, împotriva celor de la Oțelul Galați, iar împotriva piteștenilor vor evolua jucătorii ce nu au prins lotul echipei lui Ioan Ovidiu Sabău, plus alți tineri jucători ce nu s-au integrat până acum în sistemul bucureștenilor.

Partida dintre cele două echipe se va disputa duminică seara cu începere de la ora 20:30.

Viorel Dumitrescu: „Jucătorii au înțeles cât de importantă este pregătirea”

Jucătorii echipei FC Argeș s-au întors din cantonamentul de la Sfântu Gheorghe, iar antrenorul Viorel Dumitrescu a precizat că este foarte mulțumit de modul în care au decurs lucrurile în acest cantonament.

„A fost un cantonament util pentru noi, asta pentru că jucătorii s-au comportat foarte bine. Eu mă declar foarte mulțumit de felul în care au înțeles aceștia să răspundă la ceea ce le-am cerut și fiecare antrenament a fost efectuat la turație maximă. Jucătorii s-au comportat foarte bine și am revenit cu bine acasă, un lucru care iarăși mă bucură foarte mult fiind acela că ne-am întors fără să avem vreun jucător accidentat, iar acest fapt reprezintă un mare plus pentru noi. Acum va trebui să continuăm să lucrăm la Pitești la fel de bine pentru că dacă nu ne vom comporta la fel, tot ceea ce am acumulat în perioada petrecută la Sfântu Gheorghe nu va mai avea nicio valoare. Sper ca acum să continuăm pe aceeași linie și să facem partide bune și în jocurile de verificare”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

27 Jul. 2012, 16:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă