FC Argeș și Academica Clinceni au încheiat la egalitate amicalul desfășurat la Pitești pe o căldura insuportabilă

Marius ANGHEL 23 Jul. 2017, 12:19 Pregătiri, amicale

Noul FC Argeș a terminat la egalitate, scor 0-0, cel de-al doilea amical tare din această perioadă de pregătire, cu viitoare colegă de campionat Academica Clinceni.

Piteștenii au remizat sâmbătă, pe stadionul „Nicolae Dobrin” cu Academica Clinceni, adversar pe care îl va întâlni și în noul sezon competițional. Disputa cu ilfoveni antrenați de Erik Lincar s-a jucat pe o căldură insuportabilă. La ora 11:00 când a fost programat startul meciului, temperatura la nivelul gazonului depășea lejer 40 de grade Celsius, canicula fiind greu de suportat și de spectatorii prezenți la stadion.

Comparativ cu partida de la Târgoviște de la mijlocul săptămânii, alb-violeții au evoluat acum mult mai bine și numai intervențiile portarului oaspeților, dar și ratările din poziții foarte bune au făcut ca scorul să rămână unul alb. În prima repriză, Nilă, Alin Popa, Ionuț Năstăsie și Panait au fost foarte aproape de gol, însă șuturile acestora nu au prins cadrul porții sau portarul Toma Niga, împrumutat de la FCSB, s-a opus la deschiderea scorului.

Și în partea secundă a întâlnirii Năstăsie, Stoica, Deaconescu și Cătălin Barbu au avut șansa de a marca, însă de fiecare dată portarul celor de la Clinceni sau fundașii ilfoveni au reușit să îndepărteze pericolul. Apetitul ofensiv al fotbaliștilor de la FC Arges în această partidă a fost unul destul de ridicat, însă lipsa de inspirație în fața porții a privat echipa de o victorie de moral care ar fi fost absolut meritată.

FC Argeș: Nicușor Grecu – Toriște, Cotigă, Vișa, Șerbănică – Alin Popa, Andr. Panait, Șerban, I. Năstăsie – Vlad Vlăduț, Nilă. După pauză au mai intrat: Octavian Popescu, Oancea, Mihăiescu, Deaconescu, Cătălin Stan, David, Tofan, Cruceru, Cătălin Barbu, Stoica, Voinescu și Căpățînă. Antrenor: Iordan Eftimie

Academica Clinceni: Niga – Gliga, Bg. Matei, Pulhac, Simion – Tătaru, Marian Constantinescu, Mario Mihai, C. Gheorghe – Al. Lazăr, Drăghici. Pe parcurs au mai intrat: Ureche, Ilie, Dogaru, Șandru, Bota, Călin, Ion Mihai, Botea. Antrenor: Erik Lincar

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: facebook FC Argeș Pitești

Marius ANGHEL 23 Jul. 2017, 12:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă