FC Argeș și-a stabilit următorii adversari din perioada de pregătire. Miercuri intră în cantonament la Govora

Marius ANGHEL 04 Jul. 2017, 10:57 Pregătiri, amicale
FC Argeș și-a stabilit următorii adversari din perioada de pregătire.** Miercuri intră în cantonament la Govora

După o săptămână și jumătate de pregătire pe plan local, noul FC Argeș se pregătește pentru plecarea în cantonament. Nou-promovata în Liga 2 va face pregătirea centralizată la Govora, locație care oferă condiții foarte bune de cazare, recuperare, masă și antrenamente. Piteștenii vor pleca pe 5 iulie și se vor întoarce pe 15 iulie din acest stagiu de pregătire.

În lotul pe care Iordan Eftimie îl va deplasa la Govora se vor regăsi și cele opt noutăți cu care piteștenii s-au înțeles în această vară. Este vorba de portarul Octavian Popescu (ex CS Mioveni), fundașii Cătălin Stan (ex FC Brașov) și Cătălin Toriște (ex Viitorul Constanța), mijlocașii Costinel Tofan (ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), Alin Popa (ex CS Mioveni) și Antonio Cruceru (ex Viitorul Constanța), atacanții Andrei Nilă (ex CS Mioveni) și Cătălin Barbu (de la Școala Dani Coman).

Chindia, Academica Clinceni și din nou Chindia

Oficialii grupării din Trivale au stabilit în mare măsură meciurile de verificare pe care echipa le va disputa în această vară. Piteștenii au fixat până acum trei partide. Prima dintre acestea va avea loc pe 19 iulie, când FC Argeș va întâlni în deplasare Chindia Târgoviște. Cel de-al doilea meci amical este programat pe 22 iulie, de la ora 18:00, pe stadionul din Trivale, adversar urmând a fi Academica Clinceni. Ultima partidă de verificare stabilită va avea loc pe 29 iulie, când la Pitești va veni Chindia Târgoviște.

Discuții cu ACS Șirineasa

În afară de cele trei meciuri stabilite, oficialii FC Argeș își mai doresc ca echipa să mai joace încă două meciuri de verificare în cantonamentul de la Govora. Conducătorii clubului poartă deja discuții cu mai multe formații de liga a treia pentru a stabili aceste meciuri. Oficialii alb-violeți așteaptă în aceste zile răspunsul celor de la ACS Șirineasa pentru perfectarea unui meci de verificare.

Până acum, FC Argeș a jucat un singur meci amical, piteștenii învingând, sâmbătă, cu 6-1, în deplasare, pe ACS Basarabi Curtea de Argeș, formație care activează în liga a patra.

Amicalele lui FC Argeș:

1 iulie / ACS Basarabi Curtea de Argeș – FC Argeș 1-6
19 iulie / Chindia Târgoviște – FC Argeș
22 iulie / FC Argeș – Academica Clinceni
29 iulie / FC Argeș – Chindia Târgoviște

Cantonament Govora 5 iulie – 15 iulie

8 iulie – adversari nestabiliți
11 iulie – adversar nestabilit

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 04 Jul. 2017, 10:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă