FC Argeș s-a impus fără să forțeze în primul amical. Săndoi: „Nu am ce să le reproșez băieților”

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 16:04 Pregătiri, amicale
FC Argeș s-a impus fără să forțeze în primul amical.** Săndoi:

FC Argeș a disputat, sâmbătă seară, primul amical din această perioadă de pregătire. Echipa pregătită de Emil Săndoi s-a impus cu 4-0 în disputa cu ACS Basarabi Curtea de Argeș, formație care activează în Liga a 4-a Argeș. Golurile alb-violeților au fost marcate de Andrei Nilă (2), în prima repriză, Vasile Buhăescu și Alin Popa, în a doua repriză.

Partida care a avut loc pe stadionul Municipal din Curtea de Argeș a fost dominată de la un capăt la altul de piteșteni, care, în afară de cele patru goluri marcate, au mai irosit încă șase-șapte ocazii. Antrenorul Emil Săndoi a împărțit lotul pe care îl are la dispoziție în două echipe, fiecare jucător bifând astfel câte 45 de minute în acest meci.

Tehnicianul grupării din Trivale este mulțumit de felul în care se pregătesc elevii săi în stagiul de pregătire centralizată pe care îl efectuează la Curtea de Argeș. „Acest amical a fost un simplu joc de pregătire cu public în care am dorit să văd cum se mișcă echipa. Din punct de vedere al efortului fizic pe care îl fac băieții, nu am ce să le reproșez. Toți se implică la maximum în ședințele de pregătire pe care le facem. Fiecare a jucat câte 45 de minute, după care au completat programul zilei cu antrenament fizic. Am folosit două echipe, iar fiecare dintre ei a avut șansa să arate ce poate. Niciunul dintre ei nu are statutul de titular. Sper să creștem de la meci la meci, iar la startul noului sezon să arătăm foarte bine ca echipă și ca joc”, a declarat Emil Săndoi.

Popescu, titular la adversari

În confruntarea cu ACS Basarabi Curtea de Argeș, portarul Octavian Popescu nu a evoluat niciun minut pentru FC Argeș. Gooalkeperul a apărat poarta echipei de liga a patra, antrenorul grupării din Trivale luând această decizie pentru a mai echilibra cât de cât raportul de forțe, net superior în favoarea piteștenilor. În acest fel, Săndoi a dorit să vadă și cum se descurcă elevul său între buturi în situații de asediu al adversarilor.

Probleme medicale în lot

Antrenorul Emil Săndoi nu a putut folosi în partida cu ACS Basarabi Curtea de Argeș toți jucătorii din lotul deplasat în cantonamentul din fosta capitală a Țării Românești. Mijlocașul Andrei Panait nu a evoluat în acest meci din cauza unor probleme medicale care l-au făcut să se pregătească separat de restul lotului timp de două zile, iar fundașul Ionuț Mihăescu nu a putut evolua pe toată durata primei reprize din cauza unei entorse suferite în timpul partidei.

FC Argeș, prima repriză: Grecu – Mihăescu, Gugu, Hreniuc, Tofan – Raul Costin, Udrea, Robert Grecu, Oancea – Buleică, Nilă.
FC Argeș, repriza a doua: Ureche – Șerbănică, Turda, Vișa, Stan, Alin Popa, Tăbăcariu, Șerban, Barbu – Năstăsie, Buhăescu.

Program modificat al amicalelor

Altfel, deși oficialii echipei din Trivale stabiliseră în această vară șapte partide de verificare, FC Argeș nu va mai disputa decât șase meciuri.

Pe 11 iulie, alb-violeții ar fi trebuit să o întâlnească pe SSC Farul Constanța, însă dobrobenii au anulat cantonamentul și au anunțat în ultimul moment că intenționează să desființeze echipa pentru că nu mai primesc finanțarea promisă de la autoritățile locale.

Și în privința adversarilor care erau deja stabiliți au intervenit câteva modificări. Cei de la Chindia Târgoviște au anunțat că nu mai pot juca meciul de pe 25 iulie, iar în locul dâmbovițenilor, partener de întrecere al alb-violeților va fi Juventus București, echipă care a retrogradat din Liga 1, și care a anunțat deja că în noul sezon va evolua în eșalonul secund sub denumirea de Daco-Getica.

Ultimul meci al echipei din Pitești va fi pe 28 iulie, când va întâlni pe ACSO Filiași, formație de Liga a 3-a.

Iată noul program al amicalelor:

14 iulie – Academica Clinceni
17 iulie – CS Balotești
20 iulie – FC R București
25 iulie – Daco-Getica București
28 iulie – ACSO Filiași

Locațiile și orele de disputare ale acestor partide vor fi stabilite în funcție de condițiile meteo.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 16:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă