FC Argeș nu se regăsește, a remizat cu Girom Albota!

25 Feb. 2012, 22:44 Pregătiri, amicale

FC Argeș nu se regăsește în meciurile de verificare. Astăzi, alb-violeții au jucat, pe teren propriu, împotriva celor de la Girom Albota, ocupanta locului șapte în liga a III-a, contra căreia a remizat la doi.

Meciul a început bine pentru alb-violeți, aceștia deschizând scorul în minutul 7 prin Alin Popa, mijlocașul alb-violet săltând mingea peste Vlăsceanu. Trei minute mai târziu, în urma unui corner Stuparu trimite mingea direct în brațele lui Croitoru. În minutul 30 oaspeții reușesc să egaleze. Neagu centrează perfect în careu pentru Vintilă, atacantul învingându-l pe Croitoru cu un șut plasat. Fostul jucător al lui FC Argeș nu s-a oprit aici, iar cu două minute înainte de pauză a înscris din nou, de această dată profitând de o neatenție în apărarea alb-violetă.

Repriza secundă a fost dominată de FC Argeș, prima ocazie de egalare aparținând lui Stănescu, atacantul gazdelor ratând incredibil din câțiva metri. În minutul 62, Dulcea scăpat singur cu Vlăsceanu nu reușește să șuteze pe spațiul porții. În minutul 66 gazdele reușesc să egaleze prin același Alin Popa, care a rămas singur cu poarta goală în urma pasei date de Adrian Dulcea. Gazdele au continuat să domine partida însă Briceag, Botea și Dulcea nu au reușit să îl învingă pe Vlăsceanu, partida terminându-se 2-2.

FC Arges: Croitoru – Răuță, Botea, Lisandru, Briceag – A.Popa, Cârstoiu, Bazzi, Niculae – Dulcea, Stănescu
După pauză au mai intrat: Soare, Tudor, Negoiță, Beuran, Garniță, C. Andrei
Cartonașe galbene / roșii: Cârstoiu, Beuran, Briceag / Briceag

Girom Albota: Vlăsceanu – Hapaină, Stuparu, Diță, Pâslaru – Gălan, Neagu, Răuță, Paraschivescu – Vintilă, Ovidu Stan
După pauză au intrat: Șendroiu, Stoica, Predoiu, Nedelcu.

După ce a marcat două goluri împotriva echipei care l-a format ca jucător, Mihai Vintilă a declarat că vrea ca actuala formație la care activează să termine în primele cinci locuri. „Aici m-am format ca jucător însă din păcate nu am jucat prea mult. Acum sunt la Albota unde vreau să îmi fac treaba mult mai bine și să nu dezamăgesc antrenorul. Suntem pe un drum bun și sper ca echipa să termine în primele cinci locuri”, a declarat Vintilă la finalul partidei.

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

25 Feb. 2012, 22:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă