FC Argeș nu a jucat nici al doilea amical din 2019. Motivul este unul incredibil

Marius ANGHEL 30 Jan. 2019, 21:26 Pregătiri, amicale
FC Argeș nu a jucat nici al doilea amical din 2019.** Motivul este unul incredibil

FC Argeș a ratat și al doilea amical pe care l-a avut programat în 2019. După ce sâmbătă n-a putut juca testul cu Real Bradu, liderul Ligii a 4-a Argeș, fiindcă terenul de la Bradu a fost impracticabil din cauza condițiilor meteo, echipa lui Emil Săndoi s-a trezit astăzi că nu are adversar. Motivul este unu incredibil.

FC Argeș ar fi trebuit să dispute astăzi după-amiază, la Valea Iașiului, un amical cu ACS Basarabi Curtea de Argeș. Meciul nu a mai avut loc pentru că formația de pe locul 10 din Liga a 4-a Argeș nu a reușit să înceapă pregătirea așa cum preconizase inițial. Pare incredibil, dar o echipă ca FC Argeș, care e un brand în fotbalul românesc și care visează la revenirea în Liga 1, și-a programat un amical cu o echipă care nu s-a reunit și, mai grav, nici măcar nu s-a interesat înainte de joc dacă adversarul se va prezenta la fața locului.

În aceste condiții, Emil Săndoi a împărțit în două lotul deplasat la Valea Iașiului și a făcut un meci-școală.

Următorul joc de verificare al echipei piteștene este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe sinteticul de la Bradu, adversar urmând a fi Real Bradu.

Marius ANGHEL 30 Jan. 2019, 21:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă