FC Argeș își începe testele cu Metaloglobus! Barbu vrea să joace pe terenul central

13 Jul. 2012, 17:17 Pregătiri, amicale
FC Argeș își începe testele cu Metaloglobus!** Barbu vrea să joace pe terenul central

FC Argeș s-a reunit de două săptămâni, iar echipa antrenată de Viorel Dumitrescu va susține sâmbătă și primul meci amical al verii. Piteștenii vor juca un prim joc de verificare, urmând să întâlnească o echipă de Liga a III-a. Astfel, alb-violeții vor primi pe teren propriu replica celor de la Metaloglobus, o echipă din Liga a III-a, formație ce a jucat în sezonul precedent în aceeași serie cu cei de la Girom Albota și Atletic Bradu.

Pentru piteșteni va fi primul test al verii, iar jucătorii vor avea o primă ocazie să îl impresioneze pe tehnicianul Viorel Dumitrescu de faptul că merită un loc de titular la FC Argeș.

Barbu vrea să joace pe terenul central

Argeșenii își propun un debut cu dreptul în perioada de pregătire și să obțină un rezultat favorabil în confruntarea cu formația din capitală. Managerul general al echipei din Trivale, Cătălin Barbu, are și el o așteptare cu privire la acest joc: „Este un prim test pentru noi și sper să putem juca acest meci pe terenul central. Îmi doresc să disputăm partida pe stadionul „Nicolae Dobrin” pentru că acolo vom susține și meciurile din viitorul campionat. Am făcut o cerere către Primărie și sper să ne fie aprobată această cerere fiindcă ar fi și mai relevant pentru noi să jucăm meciul pe terenul central”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu.

Pentru FC Argeș vor mai urma mai multe meciuri amicale în această vară, majoritatea acestora urmând să se desfășoare după revenirea din cantonamentul de la Sfântu Gheorghe.

Sursa: FC Argeș

13 Jul. 2012, 17:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă