FC Argeș începe campionatul cu moralul ridicat după victoria cu FC Olt

10 Mar. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale

FC Argeș a învins cu 2-0 pe FC Olt, în ultimul meci de verificare înainte de startul returului. Prima ocazie de a marca a aparținut oaspeților în minutul 11. Dragalina a executat direct pe poartă o lovitură liberă însă Rusandu a respins în corner. Două minute mai târziu, Wallace șutează periculos din afara careului, însă mingea trece mult peste poarta apărată de Bugiu. În minutul 17, FC Argeș deschide scorul. Stănescu scapă cu ușurință de marcajul lui Crușoveanu și îl învinge fără probleme pe Bugiu cu un șut din interiorul careului. Două minute mai târziu, Dulcea execută o lovitură de la marginea careului însă șutul atacantului trece mult peste poartă.

În repriza secundă, tot oaspeții sunt cei care au prima ocazie de a înscrie. Rusandu iese eronat, David trece cu ușurință de acesta și centrează de pe partea stângă însă șutul lui Dragalina este deviat de pe linia porții de Bazzi. În minutul 62 argeșenii se distanțează la 2 goluri. În urma unui atac pe partea dreaptă, Popa îl găsește nemarcat pe Dulcea iar atacantul alb-violet trimite din trei metri pe sub portarul de la FC Olt. Un minut mai târziu oaspeții irosesc o nouă ocazie de a marca prin același Dragalina, șutul atacantului fiind respins în corner de Rusandu.

FC Argeș: Rusandu (’89 Popa) – Răuță (’77 Negoiță), Botea (’74 Soare), Wallace (’74 Ionescu), Briceag (’51 C.Andrei) – Alin Popa, Bazzi, Cârstoiu (’70 Tudor), Ionuț Niculae – Dulcea, Stănescu

FC Olt: Bugiu – Bogdanovici, Irimescu, Crușoveanu (81 Lengyel), Bancu, Chiriță (83 Corneanu), Pavel, Giurcă, Melcea (41 Vâlcică, 51 Hallmen), David (81 Huțanu), Dragalina (73 Burcea)

Marcatori: Stănescu (17), Dulcea (62)

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)
Foto: Mihai Neacșu

10 Mar. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă