FC Argeș a remizat cu FCM Târgoviște!

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 12:53 Pregătiri, amicale
FC Argeș** a remizat cu FCM Târgoviște!

Echipa de juniori născuți în 1996 a fost trimisă pe teren la meciul amical de ieri disputat de FC Argeș cu cei de la FCM Târgoviște. Puștii din Trivale au reușit să facă un meci foarte bun și au pus probleme serioase jucătorilor dâmbovițeni.

Partida amicală de la Bradu a început mai bine pentru echipa din Târgoviște, piteștenii fiind conduși după finalul primelor 45 de minute cu scorul de 1 – 0. Lucrurile au stat mult mai bine pentru piteșteni după debutul părții secunde, aceștia dovedind că în Trivale sunt crescuți jucători foarte talentați. Raul Neguț a fost omul ce a restabilit egalitatea pentru piteșteni, iar după aceea Marius Dragomir a fost omul ce a reușit chiar să aducă în avantaj pe FC Argeș. Numai că echipa din Târgoviște a reușit să restabilească egalitatea, învingătoarea urmând să fie decisă în urma executării loviturilor de la 11 metri. La acest capitol au stat mult mai bine jucătorii târgovișteni, aceștia reușind să se impună cu scorul de 5 – 3, dar merită lăudat faptul că piteștenii au avut parte de un joc foarte bun și că au pus probleme serioase jucătorilor din Târgoviște.
 
„Vreau să jucăm pe un teren cu iarbă naturală!”

Echipa de seniori a piteștenilor va disputa sâmbătă ultimul meci amical al acestei perioade de pregătire. Piteștenii vor avea de înfruntat pe cei de la Chindia Târgoviște, acesta fiind ultimul test programat de băieții lui Iulian Crivac înainte de startul campionatului, programat la finalul săptămânii viitoare, atunci când piteștenii vor primi pe teren propriu replica celor de la Luceafărul Oradea.

Managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, își dorește un meci bun din partea echipei, dar mai are și o altă dorință. „Sper ca acest meci cu cei de la Chindia să îl putem disputa pe un teren de iarbă naturală. Sper să ne lase și vremea și să găsim cea mai bună variantă. Echipa nu a disputat niciun meci amical pe un teren cu iarbă naturală în afara meciului de la DLR Pitești. Contează foarte mult ca jucătorii să se adapteze cât mai bine și la un teren cu iarbă naturală înainte de primul meci al returului de campionat, atunci când totul va fi pe puncte”, a declarat Barbu.

Sursa: FC Argeș
 

 

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 12:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă