FC Argeș a pierdut la limită amicalul cu FC Voluntari

26 Jul. 2012, 11:30 Pregătiri, amicale
FC Argeș a pierdut la limită** amicalul cu FC Voluntari

FC Argeș a încheiat ieri stagiul de pregătire de la Sfântu Gheorghe. Jucătorii piteștenilor au disputat și un meci amical înainte de a pleca din cantonamentul montan, evoluând împotriva echipei din Liga a III-a, CS Voluntari. Partida a fost câștigată de către echipa din Voluntari cu scorul de 1-0, dar rezultatul meciului nu are prea mare importanță.

Antrenorul Viorel Dumitrescu a folosit două formule total diferite de joc. În prima parte a meciului au fost trimiși pe teren jucătorii ce au evoluat mai mult în ultima perioadă și jucătorii ce probabil că vor forma echipa de bază în viitoarea stagiune din al doilea eșalon valoric al țării. În partea secundă a meciului, tehnicianul a luat decizia de a trimite pe teren anumiți jucători ce au venit în probe la echipă și alți jucători tineri. Tocmai din acest motiv jucătorii echipei din Voluntari au reușit să profite de o neatenție în defensiva argeșenilor marcând astfel unicul gol al meciului. CS Voluntari a obținut o victorie la limită cu scorul de 1-0.

Cătălin Barbu: „Nu ne-a interesat rezultatul final al meciului”

Cătălin Barbu nu s-a arătat deloc îngrijorat de faptul că jucătorii echipei FC Argeș au cedat la limită în meciul cu CS Voluntari, scor 1 – 0. Managerul general al argeșenilor a declarat că au fost folosite două formule de joc în acest meci și rezultatul final nu este unul care să conteze foarte mult.

„Antrenorul Viorel Dumitrescu a folosit în prima repriză o formulă de joc foarte aproape de echipa pe care o vom vedea și în campionat. Au fost trimiși pe teren titularii din echipa noastră și formația a dominat meciul. Au fost mai multe ocazii clare de a marca, dar din păcate niciuna nu a fost valorificată. Am avut mai multe probleme la finalizare lucru care ne nemulțumește și pe noi. În repriza secundă au fost trimiși pe teren jucători ce se află în probe la echipa noastră. Vorbim aici despre niște jucători tineri și aceștia au reușit să controleze meciul, dar din păcate am primit un gol și am pierdut meciul la limită cu scorul de 1 – 0”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș.

Pot perfecta două transferuri

În meciul amical de ieri cu CS Voluntari, antrenorul Viorel Dumitrescu a putut urmări la lucru și o serie de jucători ce s-au aflat în probe la echipa din Pitești. În zilele următoare sunt șanse ca aceste transferuri să fie perfectate, mai multe detalii cu privire în acest sens ne-a oferit tot managerul general al alb-violeților, Cătălin Barbu, cel care a declarat: „Au fost cinci jucători în probe, dar doi dintre ei mi-au lăsat o impresie foarte bună. Sunt jucători pe care cred că îi putem folosi de acum înainte, dar sunt de părere că trebuie să îi mai vedem la lucru măcar încă într-un meci amical. Trebuie să vedem și cum se comportă în meciurile cu echipele din Liga a II-a pentru că acele vor fi testele ce vor conta cu adevărat. Acești jucători la care ne-am gândit că îi putem folosi sunt un atacant și un mijlocaș. Unul dintre jucători a mai trecut și pe la Internațional Curtea de Argeș și mi se pare că este un jucător folositor pentru noi.”

Sursa: FC Argeș

26 Jul. 2012, 11:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă