FC Argeș a câștigat în ultimul minut amicalul de la Bradu!

Mihai Andries 21 Jan. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale
FC Argeș a câștigat** în ultimul minut amicalul de la Bradu!

Fotbaliștii de la FC Argeș au disputat sâmbătă pri­mul meci de verificare din această perioadă de pregătire. În primul amical al iernii, dis­pu­tat în deplasare, e­chi­pa pregătită de Iulian Crivac a întâl­nit formația de Liga a IV-a, Atletic Bra­du, antrenată de Florin Pampea.

Partida s-a dis­pu­­tat pe terenul sin­tetic de la Bra­du și a fost câști­gată de piteșteni cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 90 de mij­lo­cașul Alexandru Popescu, jucător care a ve­nit în probe de la Sporting Câmpulung. Acesta a reluat în poartă din interiorul careului, fruc­tifi­când o pasă venită din a­dâncime de la un coe­chi­pier. Ambele reprize au fost destul de echili­bra­te, atît Atletic Bradu, cât și FC Argeș irosind și alte ocazii de a punc­ta.

Până la urmă, plusul de experiență și dife­ren­ța de eșaloane dintre cele două formații și-au spus cuvântul, făcând deosebirea pe tabela de marcaj.

Antrenorul Iulian Crivac s-a decla­rat mulțumit de evoluția echipei sale: „A fost un meci destul de echilibrat și pot spune că a fost un test bun pentru noi, pentru nivelul de pre­gă­tire la care ne aflăm. Ne-am atins scopul, de­oa­rece am jucat pe un teren bun și am evitat accidentările. Am avut și alte ocazii în afară de gol, dar nu am concretizat la finalizare. Dacă fruc­tificam, scorul era mult mai mare. Având în vedere că am marcat în ultimul minut, se poate spune că un egal era mai echitabil”.

Popescu, în teste

În confruntarea cu Atletic Bra­du, antrenorul lui FC Ar­geș l-a folosit și pe Alexandru Popescu. Acesta are 23 de ani, este mijlocaș stânga și a venit în urmă cu câteva zile de la Sporting Câmpulung. Fot­ba­listul a reușit să marcheze singurul gol al meciului, însă Crivac nu s-a decis în privința lui: „Este un fotbalist care are calități, dar nu m-am hotărât dacă îl vom păstra sau nu. Vom vedea în următoarele me­ciuri dacă poate face față la acest nivel”.

A debutat Moise

Mihai Moise, singurul trans­fer făcut de FC Argeș în a­ceastă perioadă de pregătire, a îmbrăcat pentru prima dată tricoul alb-violet. Tehnicianul pi­teștenilor l-a folosit contra ce­lor de la Bradu. „Este un fotba­list care are calități, dar trebuie să facă saltul de la divizia C la B. Este o diferență destul de ma­re, însă sper să se adap­te­ze și să confirme”, a spus Cri­vac.   

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Fotbaliștii de la Atletic Bradu își pot lua revanșa în fața celor de la FC Argeș, după înfrângerea de sâmbătă. Cele două echipe se vor întâlni din nou joi pe sinteticul de la Bradu. Antrenorul Iulian Crivac spune că, dacă timpul va fi frumos, partida se va disputa după-amiază, iar dacă vremea va fi ploioasă, meciul se va disputa dimineață. Până la revanșa cu Bradu, piteștenii vor face un joc școală între ei, mâine, la stadionul Nicolae Dobrin.

Sursa: Curierul Zilei

Foto: sportarges.ro

Mihai Andries 21 Jan. 2013, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă