FC Argeș a câștigat amicalul cu FC Olt pe gafele adversarilor!

Mihai Andries 13 Feb. 2013, 12:38 Pregătiri, amicale
FC Argeș a câștigat amicalul cu FC Olt** pe gafele adversarilor!

Fotbaliștii de la FC Argeș au susținut, ieri, un nou joc de verificare din această perioadă de pregătire. Echipa lui Iulian Crivac a întâlnit, pe terenul sintetic de la stadionul Nicolae Dobrin, colega de serie FC Olt. La finele celor 90 de minu­te, alb-violeții au reușit să se impună cu 2-1.

Cei doi antrenori au început meciul cu jucătorii experimentați pe care îi au în lot, iar pe parcurs au băgat în teren și fotbaliștii ti­neri, pentru a vedea care le sunt capacitățile și dacă pot face față rigorilor acestui eșalon. Scorul fi­nal a fost stabilit încă de la pau­ză, pentru piteșteni marcând Ma­rius Ion și Manole, în timp ce pen­­tru olteni a punctat Ene. Gaz­­dele au deschis scorul în mi­nu­tul 11, prin Marius Ion, care a pro­­fitat de o gafă a de­fen­si­vei oas­pe­ților și a îndeplinit o sim­plă for­ma­li­ta­te. Alb-vi­oleții nu au pu­tut men­­­ține mult timp acest a­vantaj, întrucît oltenii au restabilit e­ga­litatea prin Ene, care a trimis în poartă, din interiorul careului, du­­pă o ne­sin­cronizare a apără­rii. Piteștenii au intrat la cabine cu un avantaj de un gol. Marius Ion a fost faul­tat în careu de un fun­daș slăti­nean, centralul a a­ră­tat punctul cu var, iar Manole a trans­format lo­vitura de pedeap­să. Du­pă pa­u­ză, ambele echipe și-au trecut în cont câteva ocazii de a marca, însă scorul a rămas neschim­bat.

FC Argeș, prima repriză: Croitoru – Mirescu, Vișa, Ne­goiță, Petrovic – Doman, Răuță, Cîrstoiu, Ma­no­le – Marius Ion, Enuță. Pe par­curs au mai intrat Vreme, Dul­cea, Moise, Naciu, Djordjevic. Antrenor: Iulian Crivac.

FC Olt, prima repriză: Bor­dea – Di­ma, Irimescu, Șer­ban, Giurcă – David, Quist, Rioșanu, Bancu – Ene, Marin. Pe parcurs, antrenorul Dan Oprescu a intro­dus în teren și ceilalți jucători pe care îi are în lot

Crivac: „Avem și plusuri, și minusuri”

La finele întîlnirii din Trivale, antrenorul lui FC Argeș a tras concluziile. Iulian Crivac consideră că echipa este pe un drum bun, însă mai are multe lucruri de pus la punct până la începerea returului. Principalul argeșenilor consideră că echipa are vii­to­rul asigurat: „A fost un joc în care am avut și plusuri,  și mi­nusuri. Am avut ocazii de a marca, am avut o pose­sie bună. La golul primit a fost o nesincronizare în de­fen­sivă, tot din cauza noastră. Per total, am făcut un meci destul de bun. Din păcate, l-am pierdut pe Do­man, care a părăsit terenul accidentat. Nu știu ce are. Ur­­mează să fie consultat de medici. Mă bucură foarte mult faptul că cei patru juniori născuți în 1996, pe care i-am băgat în teren, s-au descurcat destul de bine. Viitorul sună frumos pentru FC Argeș cu ei. sunt sigur că pot crește în va­loare în câțiva ani și pot face față în fotbalul românesc”.

Oprescu: „Nu vom avea probleme cu retrogradarea”

De partea cealaltă, an­trenorul Dan O­pres­cu consideră că, dacă ju­cătorii săi e­rau mai a­tenți, se pu­tea obține un rezultat bun. Teh­nicianul olte­nilor vrea să-și ia re­vanșa în campionat. Oprescu este convins că FC Olt nu va a­vea probleme cu retrogradarea: „La primul gol a fost o gafă a defensivei noas­tre, iar la golul doi, un fault nepermis. Am făcut o pri­mă repriză bună, în care ne-am creat mul­te situații de a marca, pe care însă le-am ra­tat. În repriza secundă am folosit mai mulți juniori, pentru că mă preocupă și ju­cătorii tineri. Ne gîn­dim încă de pe acum la viitor. Îmi doresc ca în returul campio­na­­­tu­­lui să avem o e­volu­ție cît mai bună și să ter­­minăm sezonul în­tre pri­me­le opt locuri. sunt si­gur că nu vom avea pro­ble­­me cu re­tro­­gra­da­rea”.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 13 Feb. 2013, 12:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă