FC Academica s-a „distrat” cu FC Balotești

Marius ANGHEL 24 Jul. 2014, 13:27 Pregătiri, amicale
FC Academica** s-a

Echipa de fotbal adoptată de Pitești a disputat marți primul joc de verificare din această perioadă de pregătire. FC Academica Argeș a întâlnit pe FC Balotești, echipă nou-promovată în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării.

Confruntarea dintre cele două echipe a avut loc la baza sportivă Domnești și a fost câștigată de Academica cu 4-1. Golurile echipei pregătite de Marius Baciu au fost reușite de Stelian Stancu, Constantin Dedu și Bogdan Pătrașcu, care a reușit o dublă. Academica a controlat de la un capăt la altul partida, iar la pauză conducea cu 2-1. Marius Baciu a testat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, pentru a vedea potențialul fiecăruia.

La finalul întâlnirii, secundul lui Ma­rius Baciu s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale: „A fost un test mai mult decât util, am văzut potențialul tuturor jucătorilor pe care-i avem la pregătire. Mai avem de pus la punct anumite aspecte tehnico-tactice și de asemenea mai așteptăm și alți jucători la echipă, fotbaliști care să ne fie de ajutor la îndeplinirea obiectivului de a promova. Avem un drum lung de parcurs, dar ne pregătim și vom face tot ce depinde de noi să readucem fotbalul de calitate la Pitești, într-un oraș cu tradiție în sportul-rege. Ne dorim să fim sprijiniți și de suporterii argeșeni, știu de pe vremea când eram jucător și veneam ca adversar acolo. Cunosc atmosfera incendiară din Trivale. Sper s-o reînviem”, a declarat secundul Academicii, fostul fotbalist Marcel Abăluță.

Academica Argeș, I repriză: Lungu – Stancu, Popa, Vițelaru, Prodan – Dedu, Ispir, Pătrașcu, Szalai – Hamed Kone, Dalu.
Academica Argeș, a II-a repriză: Gudea – David, Nițu, Marciuc, Prodan – Vențer, Pătrașcu, Olariu, Manea – Tătar, Necșescu.

Amical cu Dinamo

Jucătorii de la Academica vor susține astăzi un nou joc amical, de această dată adversară urmând a le fi o formație din Liga I, nimeni alta decât Dinamo București, pregătită de Flavius Stoican. Meciul va avea loc la Domnești, la baza sportivă ce aparține fostei echipe a Clinceniului, și va începe la ora 18.30.

Acest joc de verificare ar putea fi ultimul pentru echipa lui Baciu înainte de plecarea în cantonamentul de la Curtea de Argeș.

Sorin Chițu, la FC Academica

FC Academica Argeș a bifat acum câteva zile cel de-al patrulea transfer. Sub comanda lui Marius Baciu se pregătește Sorin Chițu, fostul golgheter al ligii secunde. Fotbalistul nu a fost folosit în jocul cu Baloteștiul, însă mai mult ca sigur va fi introdus în teren în confruntarea de astăzi cu Dinamo.

Sursa: Curierul zilei

 

Marius ANGHEL 24 Jul. 2014, 13:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă