Farul, la prima înfrângere în Antalya! Tănase nu e în totalitate supărat

15 Feb. 2012, 18:37 Pregătiri, amicale

FC Farul a susținut, în acestă după amiază, un nou meci amical în cantonamentul de la Kemer suferind și prima înfrângere din seria de meciuri amicale. Unicul gol al meciului cu Kocaelispor a fost marcat în minutul 48, din penalty, de DoĂŸan. Ca și în partidele anterioare, antrenorul Viorel Tănase a folosit două formule de echipă.

FC Farul (min 1-65): Toma – Nițescu, Dobre, Sandu, Dino Eze – Nicola Berti (22 Coteanu), Amet, Sorin Paraschiv, Miron – Robert Neagoe, Alex. Paraschiv
FC Farul (min 65-90): Cernat – Nițescu, Stegaru, Sipovic, Sascău – Husein, Buzea, Pană, Andrei Neagoe – Ivanovici, Pătulea

„S-a adunat o stare de oboseală și normal că s-a încetinit și procesul de gândire, dar vom remedia aceste probleme începând chiar de mâine când vom juca cu FC Tiraspol. Am avut multe ocazii în ultimele 35 de minute. Am ratat situații clare de gol prin Pătulea, Husein și Ivanovici. Nu sunt în totalitate supărat, dar starea de oboseală s-a simțit.”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro.

Următorul meci al Farului în cantonamentul din Turcia va avea loc mâine, de la ora 11:30, adversară fiind formația FC Tiraspol.

Foto: Kocaelispor

15 Feb. 2012, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă