Farul Constanța a învățat lecția nervilor tari

31 Jul. 2009, 16:21 Pregătiri, amicale
Farul Constanța a învățat lecția nervilor tari

 

FC Farul își continuă stagiul de pregătire din Italia, unde a obținut deja două victorii. Deși adversarele nu au fost foarte puternice, important este că „marinarii” au câștigat, iar antrenorul Marius Șumudică e tot mai aproape de a cristaliza primul 11.

 

Farul nu trebuie să se îmbete cu apă rece, pentru că are șapte victorii consecutive în amicale, dar este clar că echipa se află pe un drum bun și va aborda campionatul ligii secunde din postura de favorită la promovare.

 

„În Italia, băieții se pregătesc cu seriozitate, toată lumea lucrează la capacitate maximă. Suntem în grafic, iar antrenorul Șumudică are meritul de a fi reușit, într-o scurtă perioadă de timp, să omogenizeze un lot cu multe nume noi. La fel de important este faptul că, în amicalul cu Eupen, de miercuri seară, echipa a găsit resursele de a reveni și a câștiga cu 3-2, după ce fusese condusă cu 0-2. E semn că stăm bine cu psihicul. Trebuie să mergem pe această linie și în campionat”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, directorul general al Farului, Mircea Crainiciuc.

 

FC Farul își continuă antrena-mentele și meciurile de verificare în Italia. Conform programării inițiale, „marinarii” vor mai juca, în ordine, cu o selecționată formată din jucători liberi de contract din primele două ligi italiene (3 august), AC Sangiovanesse (5 august) și Livorno (la o dată ce momentan nu a fost stabilită).

 

Sursa: cugetliber.ro

31 Jul. 2009, 16:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă