Doamnele și domnișoarele au acces gratuit la meciul Farul – FCM Dorohoi

Mihai Andries 04 Mar. 2015, 10:44 Campionat
Doamnele și domnișoarele** au acces gratuit la meciul Farul - FCM Dorohoi

De Ziua Femeii, Farul le oferă acces gratuit doamnelor și domnișoarelor la meciul „marinarilor” cu FCM Dorohoi. Partida se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul” din Constanța, în etapa a 18-a a Ligii 2.
 
„Așteptăm cât mai mulți microbiști la stadion atât la acest meci, cât și în continuare. Am avut parte de un debut fericit în mini-retur, practicând un joc bun și controlând meciul cap-coadă din punct de vedere tactic. Trebuie să demonstrăm însă, printr-o înlănțuire de rezultate pozitive, că victoria cu ACS Berceni nu a fost o întâmplare”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele executiv al FC Farul.

În primul meci oficial pe 2015 în Liga a II-a, FC Farul a învins în deplasare ACS Berceni cu 3-1, deși „marinarii” au jucat în zece oameni din minutul 33, în urma eliminării (după două cartonașe galbene) a lui Daniel Ochia. În inferioritate numerică, Farul a înscris de trei ori la rând fără a primi vreun gol (Marius Jianu 35, 48, 59), gazdele reducând din diferență în minutul 85. FCM Dorohoi a înregistrat în etapa trecută un egal pe teren propriu, 2-2 cu Gloria Buzău. În clasament, Farul se află pe locul nouă, cu 15 puncte, în vreme ce formația botoșăneană ocupă poziția a zecea, cu 14 puncte.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 04 Mar. 2015, 10:44 Campionat
Pe aceeași temă