Pană se plânge de accidentări: „Să încercăm să nu cădem mai mult de cinci”

Pană se plânge de accidentări:**

Farul a câștigat meciul de pe teren propriu cu CS Balotești, scor 2-0, obținând prima victorie după patru etape în Liga a II-a. În continuare, „marinarii” susțin două partide în deplasare, propunându-și să obțină cel puțin o victorie. După etapa a zecea, FC Farul a urcat pe locul șapte. Antrenorul principal Marian Pană are încredere că, dacă se vor reface toți jucătorii și după ce vor trece suspendările, „marinarii” vor avea un final de an bun.

„Am încredere că, în această situație, vom obține puncte mai multe, care să ne facă să fim în iarnă preocupați de retur, nu de alte lucruri negative. Din cele două meciuri în deplasare care urmează, în ordine, cu Unirea Slobozia și cu Rapid CFR Suceava, trebuie să câștigăm unul. Nu pot spune acum care partidă va fi mai grea, depinde și de echipa pe care o vom alinia. Important e să ne recuperăm jucătorii, că zici că a aruncat unul două grenade în cabină și a închis ușa. Le-am zis jucătorilor, glumind, să încercăm să nu cădem mai mult de cinci pe săptămână. În timpul întregii pregătiri și la începutul campionatului, nu ne-am confruntat cu mari probleme. N-am avut nicio întindere. Acum, accidentările apar și noaptea, în somn”, a declarat Marian Pană.

Antrenorul Farului: „La 2-0, nu avem ce să comentăm”

 Principalul Farului este de părere că atât Unirea Slobozia, cât și Rapid CFR Suceava sunt formații bune, care nu refuză jocul, astfel că, în aceste condiții, „putem juca și noi”. Deși, în disputa cu CS Balotești, arbitrul Sorin Antonie, din București, a revenit asupra deciziei de a-i acorda un penalty Farului, iar ulterior le-a și anulat un gol constănțenilor, Marian Pană spune că arbitrajul a fost „foarte bun”. „La 2-0, nu avem ce să comentăm. Problemele au fost altă dată”, a arătat Pană.

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA

Pe aceeași temă