Principalul „marinarilor” nu își face griji: „Rezultatele din amicale nu sunt concludente”

Mihai Andries 24 Feb. 2015, 10:37 Campionat
Principalul

Farul s-a reunit în această iarnă cu o întârziere de două săptămâni față de data stabilită inițial, astfel că nu a putut disputa decât patru meciuri amicale, în condițiile în care a existat și problema vremii nefavorabile și a terenurilor grele. „Marinarii” au înregistrat două victorii (2-1 cu Axiopolis Cernavodă, 2-1 cu Delta Dobrogea Tulcea), un egal (0-0 cu Înainte Modelu) și o înfrângere (1-2 cu Dunărea Călărași), rezultate care nu sunt concludente însă pentru antrenorul principal Marian Dinu.

„Pe undeva, mă așteptam, pentru că anumiți factori au influențat negativ evoluția jucătorilor. Lotul s-a reunit târziu, au fost și terenuri de antrenament dificile, iar pe parcurs au apărut probleme medicale, din pricina cărora nu am avut la dispoziție întregul efectiv, la pregătire și la jocuri, ceea ce a afectat omogenitatea. E bine însă că am reușit până la urmă, pe lângă celelalte achiziții, să obținem și semnăturile lui Pătrașcu și Cioinac”, a spus Marian Dinu, care va începe campionatul cu un lot de 23 de fotbaliști (20 de jucători de câmp și trei portari).

Marian Dinu: „Sper la o schimbare de atitudine din partea jucătorilor”

FC Farul susține primul meci oficial în Liga a II-a sâmbătă, 28 februarie, când întâlnește în deplasare ACS Berceni, de la ora 11.00. „Sper la o schimbare de atitudine din partea jucătorilor. Deși o serie de probleme încă nu și-au găsit rezolvarea la club, cea mai importantă fiind cea financiară, le-am cerut băieților ca, o anumită perioadă, până când conducerea va soluționa aceste chestiuni, să încerce nu se mai gândească la aspectele extra-sportive și să se concentreze exclusiv pe pregătire și pe meciuri. Trebui să arătăm altceva pe teren. Vrem să încurajăm cât mai multe persoane să vină în tribune la meciuri, nu doar galeria fidelă”, a mai spus principalul Farului.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 24 Feb. 2015, 10:37 Campionat
Pe aceeași temă