Farul a pierdut la scor de neprezentare cu Aktobe!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:01 Pregătiri, amicale
Farul a pierdut la scor de neprezentare** cu Aktobe!

FC Farul a pierdut cu 0-3 (0-1) meciul amical jucat ieri în Antalya cu o formație puternică din prima ligă a Kazahstanului, Aktobe.

Antrenorii Farului, Alin Artimon și Decebal Gheară, au început partida în alcătuirea: Curcă – Birău, Buzea, Bumbac, Drugă – Călințaru, Săceanu, Constantinescu – Ivanovici, S. Chițu, Mucsi. Această formulă a fost păstrată pe teren o oră, după care, pentru ultimele 30 de minute ale partidei, au jucat: Vl. Neagu – Băjan, I. Popescu, Țabără, Nițescu – Sg. Popescu, Stavian, B. Nicola – Stoianof, Pâslaru, Coteanu.

„Am întâlnit o formație foarte bună, echivalenta Stelei în Kazahstan, campioană de vreo șase ori. În primele 20 de minute, băieții au jucat slab, s-au speriat de calitatea adversarilor. După aceea, au evoluat bine, dar trebui să recunoaștem că am întâlnit o echipă care ne-a fost net superioară la toate capitolele. Totuși, eu sunt mulțumit de cum merg lucrurile. Ne îndreptăm în direcția corectă. Construim ceva, care va arăta tot mai bine. Acum trebui să eliminăm starea de oboseală, pentru că luni, de exemplu, am avut două antrenamente fizice”, a declarat Alin Artimon.

FC Farul va susține următorul meci amical mâine, cu o echipă din a doua divizie austriacă. Ultima partidă a stagiului din Turcia se va disputa sâmbătă, adversarul nefiind deocamdată desemnat.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă