Farul a învins la scor pe CFR Constanța

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Farul a învins la scor** pe CFR Constanța

FC Farul a câștigat cu 5-2 (2-0) meciul amical de ieri, jucat cu echipa CFR Constanța (liderul Seriei Est a Ligii a IV-a), pe terenul acesteia. Au înscris Mansur (15), Butoi (30), Nițescu (49), B. Nicola (63 – din penalty), Coteanu (76), respectiv Șuta (55, 79).

Farul a început meciul în alcătuirea: Vl. Neagu – Băjan, Buzea, Bumbac, Mansur – Nițescu, I. Florea, N. Crețu, Ivanovici – Bolat, Butoi. În minutul 50, au fost operate toate schimbările, nouă, mai rămânând pe teren din prima formulă doar Băjan. În locul lui Neagu a intrat în poartă un grec de 20 de ani și 1.85 m, care a sosit ieri la Farul, iar ultima sa echipă a fost una din Liga a treia a Greciei.

Echipa Farului care a jucat în continuare, până la final, a fost: Grecul – Băjan, Răvoiu, E. Năstase, Bădașcă – Pâslaru, B. Nicola, Tothăzan, Coteanu – Tudor, Igiroșanu.

„Echipa s-a mișcat bine și a arătat poftă de joc. Ne-am creat multe ocazii, dar am concretizat doar cinci dintre ele. Dacă meciul se încheia cu scorul de 9-2 în favoarea noastră, nu se supăra nimeni”, a declarat Gică Mina, antrenorul secund al Farului.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă