Farul a început pregătirea pe plajă. Enciu se alătură lotului

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 14:11 Pregătiri, amicale

Farul își va recupera atacantul „pierdut” în această iarnă. Constănțenii nu i-au mai permis golgheterului din prima parte a sezonului, Marco Enciu, să se transfere la Șoimii Pâncota, echipă unde începuse pregătirea și cu care ajunsese la un acord verbal.

Jucătorul de 26 de ani, marcator a cinci goluri și trei pase decisive în campionat pentru Farul, a fost inclus de noul antrenor principal în lotul pe care se va baza în primul cantonament și i se va alătura acestuia cu o mică întârziere. Conform Ziua de Constanța, Enciu a plecat în această dimineață de la Timișoara către Constanța și se va alătura celorlalți 25 de jucători opriți de staff-ul „marinarilor” pentru pregătirea centralizată.

Echipa FC Farul a intrat de marți seară în cantonament, la un hotel din stațiunea Mamaia, unde stă până miercuri, 11 februarie.

Ieri, jucătorii au efectuat primul antrenament pe plajă de la începerea pregătirii. În următoarea perioadă, sub conducerea antrenorilor Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina și a preparatorului fizic Gheorghe Avram, fariștii se vor pregăti pe plajă, pe terenul CFR din Constanța și în sala de forță. În privința staff-ului, acestuia i s-a alăturat și masorul Nicolae Iorga.

VEZI o GALERIE FOTO de la antrenamentul pe plajă

Iată jucătorii incluși în lotul pentru acest cantonament:

portari: Vl. Neagu, Olaru, Dinu;
fundași: Băjan, Cl. Popa, Fl. Pătrașcu, D. Ciobanu, Buzea, Fl. Tudorache, Giurgiu, Sescioreanu;
mijlocași: Pâslaru, Ochia, Cârstoiu, R. Neagoe, V. Ion, Vieru, Caciandone, Plămadă, Moroșanu, C. Miron;
atacanți: M. Enciu, M. Jianu, Al. Grigoraș, Muscă, Igiroșanu.

Tehnicianul Marian Dinu speră și la revenirea fundașului stânga Robert Szalkai, care în acest moment e în Antalya în contonament cu o echipă maghiară.

Foto: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 14:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă