Farcaș: „Jucătorii sunt receptivi la tot ce dorim să facem”

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 15:12 Pregătiri, amicale
Farcaș:**

Echipa Luceafărul Felix își va încheia a doua etapă a pregătirilor din această iarnă sâmbătă, când va veni din cantonamentul de la Complexul Perla din Băile 1 Mai. Antrenorul Florin Farcaș are în acest cantonament un număr de 24 de jucători, dintre care 11 sunt jucători sub 21 de ani.

După Sergiu Pop, de la UTA, între timp au mai apărut doi jucători care au semnat cu echipa bihoreană. Este vorba despre mijlocașul lateral Vlad Bogdan, din Timișoara, dar care ultima dată a evoluat în Ungaria, și de portarul Paul Aron, crescut la FC Bihor, dar care a venit acum de la Turda. În afară de aceste transferuri, în această iarnă au fost readuși la echipă de la Oșorhei și jucătorii Cura și Sălăjan.

„Pregătirile decurg foarte bine. Avem câte două antrenamente pe zi. Nu avem probleme de sănătate, iar jucătorii sunt receptivi la tot ce dorim să facem”, a declarat antrenorul Florin Farcaș. Acesta este ajutat în pregătiri și de preparatorul fizic Cornel Blejan, despre care are numai cuvinte de laudă, și antrenorul cu portarii, Marius Popa.

După revenirea din cantonament, jucătorii de la Luceafărul vor avea liber până luni, iar miercuri, de la ora 16.30, vor susține primul amical, la Stadionul Tineretului, cu Crișul Sântandrei.

Tot săptămâna viitoare, sâmbătă, va avea loc și cea de-a doua partidă de verificare, cu FC Hidișel.

Sursa: eBihoreanul

 

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 15:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă