Fără Tismănaru, dar cu elan. Aerostar s-a reunit mai repede și are planuri mari pentru retur

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 14:43 Pregătiri, amicale
Fără Tismănaru, dar cu elan.** Aerostar s-a reunit mai repede și are planuri mari pentru retur

Divizionara C băcăuană Aerostar și-a reluat pregătirile luni, cu o săptămână mai devreme. Și pentru că tot sunt pe repede înainte, „aviatorii” îi vor da drumul curând și la minge. Chiar la finalul acestei săptămâni, când au programat un prim meci de verificare, la Miercurea Ciuc, contra gazdelor de la Csikszereda.

„Am discutat cu Robert Ilieș și am antamat un joc-test sâmbătă, de la ora 13.00, care îmi va permite să evaluez potențialul jucătorilor tineri din lot, inclusiv al celor nou-veniți”, a declarat antrenorul băcăuanilor, Giani Florian, făcând referire și la cei patru fotbaliști împrumutați de la Sport Club Bacău: Nicodim, Belecciu, Vlad Silviu și Raican.

„Nu știu dacă vor mai exista și alte veniri de jucători, însă nu este exclus. Cert este că dorim să facem un lot echilibrat, cu jucători de un anumit profil, împreună cu care să continuăm lucrurile bune din turul de campionat. Așa cum a declarat și președintele Valerian Voicu la reunirea lotului, Aerostar constituie o rampă de lansare spre profesionism pentru jucătorii tineri”, a precizat Giani Florian.

În ceea ce privește rubrica plecărilor, aici figurează un singur nume, cel al atacantului Edi Tismănaru. Tentat de o nouă plecare la muncă în Norvegia, pe care o anunțase drept probabilă încă de la finalul anului trecut, Tismănaru nu s-a prezentat la reunirea lotului. „Este strict decizia sa. Mai multe nu am ce să spun”, a comentat, scurt, Giani Florian.

După ce luni au trecut cu bine proba cântarului, ieri, „aviatorii” au avut în program un test fizic la Sala de Atletism. „Am pornit la drum cu elan și suntem convinși că, dacă vom munci bine în pregătiri, vom avea și rezultate în primăvară”, a subliniat Florian.

Luna viitoare, în perioada 9-20 februarie, Aerostar va efectua un stagiu de pregătire centralizată, locația nefiind încă stabilită.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 14:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă