Fără Popică pe bancă, Șoimii a învins la scor pe CS Ineu

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 16:34 Pregătiri, amicale
Fără Popică pe bancă,** Șoimii a învins la scor pe CS Ineu

Fără antrenorul principal Ionuț Popa pe bancă, ocupat cu un eveniment fericit în familie, Șoimii Pâncota a fost coordonată de pe margine la amicalul de sâmbătă cu CS Ineu de secunzii Cristian Irimia și Bebe Mitu. Absența n-a fost simțită de jucătorii echipei din Liga 2, care s-au impus cu 4-0.

Pâncotanii au deschis scorul repede, prin Pirtea (7), și s-a distanțat în actul al doilea prin reușita de excepție a lui Bebe Mitu (56). Sport Arad a scris că experimentatul jucător a făcut 2-0 cu o execuție ce a lovit de două ori bara înainte să intre în poartă. Farcaș (81) și Costa (87) au înscris și ei pe final de joc.

Șoimii a jucat cu: Sălăjan (Bordea 46) – Dan, Pascariu (Ianc 75), Rusu (Dubeștean 46), Siminic (Costa 75) – Issa (Ursoi 75), Fuchs (Pavel 46) – Oprea (Gîlcă 46), Cuedan (Mitu 50), Pirtea (Farcaș 46) – Leucuța (Mandache 75).

CS Ineu i-a trimis în teren pe: Bujor – Popovici, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Clej, Stănaia, Crișan – Huțanu, Filimon. Pe parcurs, au mai intrat Șubaș – Bun, Onoc, Ciobanu, Talpaș, Bier, Deloreanu, Ciubotă, Ciocan, Șulumberchean.

Altfel, Șoimii Pâncota și UTA Bătrâna Doamnă vor juca meciul amical dintre ele miercuri, la Pâncota, de la ora 18:30.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă