Experiența a făcut diferența

21 Jan. 2012, 09:47 Pregătiri, amicale
Experiența** a făcut diferența

Pe terenul din Șicula, echipa de Liga a 3-a de pe malul Crișului Alb s-a impus cu 3-0 în fața „verișorilor” ineuani, care evoluează în primul eșalon județean. „Experiența și chiar valoarea individuală a unor jucători ai Sebișului au făcut diferența. Dar, eu sunt mulțumit de implicarea jucătorilor mei, să nu uităm că suntem doar la începutul perioadei de pregătiri”, a caracterizat în câteva cuvinte amicalul de vineri după-amiază Adi Abrudean, antrenorul „zărăndanilor”.

Golurile echipei lui Petre Grosu și Ioan Manu au fost izbutite de Șuteu, Necșulescu (foto) și Francescu, toate înainte de pauză. Cele două formații au intrat pe teren în alcătuirea:

Ineu: Cosmin Feieș – Voștinar, Malancu, Cernat, Lupu – C. Berar, Bîrdan, Goldiș, S. Popa – Ivancea, Talpaș, după pauză mai intrând pe gazon: Ana – Șuluberchean, Gîb, Morar, Hresdac.

Sebiș: Merșca – Claudiu Feieș, Nicolau, Jude, Viderok – Bozian, Marius, Francescu, Necșulescu – Șuteu, Stana. Au mai evoluat: Șoltez – Ember, Băd, Flore, Susan, Toader, Olivie.

Naționalul a avut în componență și doi camerunezi. Unul dintre ei este mijlocașul Marius, care a dat probe și la UTA pe finalul anuui trecut, iar celălalt, atacantul de picior stâng Olivie. De la Buzău a sosit chiar vineri un alt „vârf”, Stana. Gherghel, Budur și portarul Cioloca au fost menajați, dar ar putea evolua miercuri, când Sebișul întâlnește tot Ineul, într-o altă partidă amicală ce ar putea fi găzduită de cocheta bază sportivă din Șicula.

sursa: Sport Arad

21 Jan. 2012, 09:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă