Execuțiile de generic TV au făcut diferența

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 15:20 Pregătiri, amicale
Execuțiile de generic TV** au făcut diferența

Fiindcă Daniel Ola nu a putut ajunge în Ungaria, „Bătrâna Doamnă” s-a întors pentru o jumătate de zi de la Gyula pentru a-l vedea la lucru și pe ghanez cu ocazia testului cu CS Ineu. Fostul fundaș central al Cesenei nu a avut mult de lucru în fața atacanților zărăndani, remarcații „alb-roșiilor” venind din rândul fotbaliștilor care au apărat culorile clubului și în toamnă. Tinerii mijlocași centrali, Popescu și Zaluschi, au marcat în urma unor șuturi din afara careului, adevărate „bijuterii”, demne de genericele TV. În rest, chiar dac în general a avut o circulație bună a balonului, UTA nu a prea avut consistență în atac, unde Adrian Falub mai așteaptă cel puțin doi fotbaliști.

Prima parte a disputei de pe arena „Francisc Neuman” a fost echilibrată. Ineul a stat destul de bine în teren, a încercat să contruiască la rândul său jocul, dar nu a pus cu adevărat probleme. A fost nevoie de o eroare a unui alt fundaș aflat în probe, italianul Champi, pentru ca Alin Drăgan să scape singur cu Horvat și să fie la câțiva milimetri de deschiderea tabelei. Atacantul „alb-albaștrilor” a nimerit doar transversala cu un șut din numai 10 metri, în timp ce Ovidiu Popescu a fost mult mai inspirat de la o distanță mult mai mare. Cu 4 minute înainte de pauză, cel mai constant utist al turului a tras cu stângul în cros de la 23 de metri, iar balonul s-a oprit în vinclul porții lui Cioară. În prima parte, „alb-roșii” au mai fost cât de cât periculoși în urma loviturilor de cap ale lui Apostu și Sălăjan, acesta din urmă rămânând la vestiare din pricina unei dureri la mușchii inghinali.

Repriza secundă s-a reluat la scorul de 1-0 în aceeași notă de echilibru și cu UTA dispusă într-o altă formulă de joc: 4-1-4-1. Situațiile de poartă au lipsit cu desăvârșire până în utimele 20 de minute ale amicalului. În minutul 72, Voștinar l-a atins discret în careu pe Neagu, iar arbitrul Bogdan a dictat penalty. Apostu a marcat în stânga lui Bak pentru 2-0, însă concluzia avea să o scrie Adrian Zaluschi. Oltean a centrat de pe dreapta, iar timișoreanul a șutat din demi-voleu, de la 20 de metri, lângă bară, la colțul scurt. Golul de onoare al Ineului putea purta semnătura lui Kocsis, dar tentativa de lob al fostului mijlocaș al lui CS Vladimirescu s-a oprit în brațele lui Horvat.

Formații:

UTA: Horvat – Feussi, Champi (46 Sidney), Ola (68 Ardelean), Diarra – Monac, Popescu (80 Lazea), Neagu, Surugiu (72 Oltean) – Apostu (83 Elvis), Sălăjan (46 Zaluschi).

Ineu: Cioară (46 Bak) – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea (46 Kocsis), Necșulescu (55 Tomuț), Francescu, Georgiu (78 Hrezdac), Tătar (46 Talpaș) – Drăgan (64 Voștinar), Băd (46 Ghergar).

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 15:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă