EXCLUSIV: Amical de lux pentru ASA! Joacă joi cu Șahtiorul lui Lucescu!

Mihai Andries 11 Feb. 2014, 18:47 Pregătiri, amicale
EXCLUSIV: Amical de lux pentru ASA!** Joacă joi cu Șahtiorul lui Lucescu!

Echipa lui Ovidiu Sabău are parte de un adversar de calibru în cantonamentul din Antalya, după ce a reușit să antameze un amical cu echipa lui Mircea Lucescu. Astfel, joi dimineață, de la ora 11, cel mai probabil pe stadionul principal al complexului Mardan din Lara, va avea loc duelul dintre ASA și Șahtior.

Sabău, neînvins în fața lui Lucescu

Nu este prima oară când Sabău se întâlnește cu mentorul său din postura de antrenor principal al unei echipe din România. În celelalte confruntări, „Moțul” a stat mai întâi pe banca celor de la Poli – în dubla din preliminariile Ligii Campionilor, iar apoi pe banca Rapidului, într-un amical din 2012.

Demn de remarcat este că actualul tehnician al mureșenilor a remizat în fiecare dintre meciurile jucate. Astfel, dacă în dubla din cea mai importantă competiție a cluburilor din Europa a reușit un 2-2 în Ucraina și un 0-0 în Banat, în schimb în amicalul din Giulești, scorul a fost 1-1.

Transferuri de top la ASA

Meciul de joi va fi abordat cu tot ceea are gruparea mureșeană la dispoziție. Asta înseamnă că în meciul cu Șahtior vor putea fi văzuți la lucru jucători precum ex-ceferiștii Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeț și Ioan Hora, dar și celelalte transferuri printre care se numără Lucian Turcu, Tomozei, Ologu, Verdeș sau Ceaca. Totodată, în meciul contra echipei lui Lucescu este posibilă și apariția vedetei Ousmane N’Doye, care a ajuns la un acord cu ASA înainte de plecarea în Turcia

Amicale cu echipe din spațiul ex-sovietic

Mureșenii au jucat deja un amical cu georgienii de la Metalurgi Rustavi, scor 0-2. ASA va rămâne în Antalya până pe 19 februarie, interval în care, pe lângă meciul cu Șahtior, mai sunt programate încă două amicale și mai există o dată liberă pentru un al treilea. Astfel, mâine de la ora 15 se va juca un amical cu Merani Martvili (Georgia, Liga 1, locul 12), pentru ca vineri să urmeze un meci cu Gefest Karagandy (Kazakhstan, Divizia 1, locul 11). Ziua de duminică este disponibilă pentru un nou amical, dar adversarul nu a fost încă stabilit.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 11 Feb. 2014, 18:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă