Eșec la limită pentru Corona

11 Jul. 2012, 23:52 Pregătiri, amicale
Eșec la limită pentru Corona

Cu mulți jucători aflați în teste, majoritari fiind cei veniți pe filiera Gloria Bistrița, Corona Brașov a fost învinsă ieri de nou-promovata în Liga a III-a FC Zagon, într-un meci disputat pe teren propriu. Primul amical al brașovenilor în noul sezon a început prost, după ce Zagon a condus cu 2-0 după primele 25 de minute. Marcăș a redus din diferență cu cinci minute înainte de pauză, dar după reluare diferența a fost refăcută de vizitatori. Marius Ene a închis tabela dintr-un penalty, stabilind scorul la 2-3.

Daniel Bona a început meciul cu Târziu – Patca, S. Rudan, M. Rudan, Boghez – Martac, Marcăș, Fizeșan, Fl. Pop – Andrei, Leonte. Au mai jucat Isac, Fl. Stângă, Postolache, Marinescu și Ene, fiind menajați o serie de jucători în frunte cu Coman și Marc.

Gemeni stranieri în centrul apărării

Interesant de spus că pe lângă „brigada” Bistrița folosită ieri (Patca, Fizeșan, Fl. Pop, Isac), au mai apărut la Corona și doi gemeni din Serbia, Momcilo și Stefan Rudan. Născuți pe 9 ianuarie 1990, frații Rudan impresionează prin statura lor, având 1,89 metri fiecare. În CV-ul celor doi apare ca ultim loc de muncă formația sârbă de Liga a III-a Jedinstvo Ub, dar gemenii Rudan au dat probe în urmă cu câteva săptămâni la formația maghiară Egri FC.

Următorul amical al Coronei va avea loc sâmbătă cu Dinamo II, însă nu s-a stabilit încă locația. Peste încă o săptămână, Damila Măciuca va fi adversarul brașovenilor, programul de amicale continuând cu meciuri împotriva Otopeniului (26), Sloboziei (1) și FCM-ului din Târgu Mureș (4)

Articol de Mihai ANDRIEȘ

11 Jul. 2012, 23:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă