Eșec în primul amical

01 Feb. 2012, 21:14 Pregătiri, amicale
Eșec** în primul amical

FC Hunedoara a pierdut primul meci test din această iarnă, scor 0-1 (0-0), în fața echipei Nova Becicherecu Mic, ocupanta locului 13 în Seria a V-a a Ligii a III-a, disputat ieri în a zecea zi a cantonamentului de la Băile Herculane.

Partida a fost influențată de starea terenului și de vremea extrem de geroasă, gheața și frigul eliminând diferențele tehnice dintre combatante. Unicul gol a fost marcat în repriza secundă (min. 53).

Antrenorul alb-albaștrilor, Aurel Șunda, a rulat câte o echipă în fiecare repriză. În prima parte pentru FC Hunedoara au jucat: A. Ilie – Vintilă, Bier, Cuciula, Roiu – Șandor, Dimcea, Munteanu, P. Păcurar – Istinie, Todea. După pauză, alb-albaștrii au evoluat în următoarea formulă: Băeșu (Simeni) – Benea, Vodiță, Mușuroia, Marcu – Bobouț, Benea, Vodiță, Mușuroia, Marcu – Bobouțan, Jitaru, Trășcan, Cloșcă – Iovu și Grigore.

Stagiul de pregătire centralizată de la Herculane se va încheia vineri, 3 februarie, când este programat al doilea joc test cu Metalul Oțelul Roșu (Liga a IV-a Caraș-Severin).

articol scris de Loredana Juglea

01 Feb. 2012, 21:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă