Elevii lui Bondrea, îmbătați cu Apă craioveană

24 Feb. 2012, 15:28 Pregătiri, amicale

Cotată cu șanse reale la promovarea în primul eșalon, echipa severineană a pierdut ieri amicalul cu divizionara D doljeană CS Apă Craiova
Pe primul loc în campionatul județean, echipa pregătită de Victor Naicu s-a impus cu 2-0, prin reușitele lui Tâmplaru (‘7) și Trăistaru (’16).Ambele goluri au fost marcate în repriza în care Bondrea a mizat pe jucătorii care ar putea fi titularizați și în prima etapă a returului.

Antrenorul Gazului a folosit câte o echipă diferită pentru fiecare parte a amicalului de pe Stadionul „Chimia”, pe care l-a început cu Ștețca – Mirescu, Bălau, Cosic, Giurgiu – Zaharia, Moutinho, Mitic, Bălace – Vancea, Abba. După pauză au jucat Neagoe – Trifu, Rioșanu, Ignat, Rusu – Mitriță, Dandea, Cândea, Șaim – Marin, Oprea (’70 Abba).

CS Apă Craiova a replicat prin Surdu – Ionele, Gheoghiță, Lupu, Tătaru – Băia, Nedelea, Trăistaru, Răduț – Tâmplaru, Stăncuță. Pe parcurs au mai jucat Cojocaru, Crișan, Barbu, Dobre. Pe același teren, echipa lui Naicu învinsese zilele trecute și Prometeu Craiova (Liga a III-a), scor 3-1.

Au alergat prin Parcul Romanescu

Gaz Metan se află de miercuri la Craiova, unde spera să se antreneze, după ce terenurile de joc din Severin erau impracticabile, din cauza zăpezii. Situația Din Bănie a fost însă similară celei de la malul Dunării. „Nu țin minte să mai fi văzut asemenea zăpadă. Ningea și în trecut mult, dar se topea după câteva zile. Acum, din cauza frigului, zăpada e de câteva săptămâni la fel de mare. Am crezut că aici vom găsi alte condiții, dar nici în Craiova nu ne-am putut antrena normal, din cauza zăpezii de pe Stadionul Extensiv. Am alergat prin Parc. Acesta a fost primul nostru contact cu mingea, după o săptămână. Practic, de când am revenit din Antalya, nu ne-am putut pregăti deloc cu mingea și am zis să acceptăm acest amical cu echipa de Liga a IV-a. Dacă știam că așa va fi terenul, poate nici nu mai jucam. O parte era acoperit cu zăpadă, pe o parte era mocirlă. Nu se putea juca fotbal, iar jucătorii ambelor echipe degajau balonul în față. Sper ca terenul de la Motru să fie bun. Am înțeles că e sintetic și e curățat de zăpadă. De luni ne reluăm antrenamentele la Severin. Poate ne vom antrena și la Șimian”, a spus Marian Bondrea.

Sâmbătă, la ora 11, Gaz Metan va întâlni Minerul Motru, echipă antrenată de un alt fost elev de-al lui Bondrea, Ștefan Nanu. La echipa gorjeană, aflată pe locul trei în C4, evoluează și severinenii Andrei Dicu, Gabriel Petrovici, Cătălin Mânzatu și Dan Dragotescu. În tur, la Minerul a jucat și Nicușor Poenaru, dar fostul mijlocaș de la FC Drobeta a plecat în această iarnă la TSV Vatanspor Bad Homburg, în Liga a VIII-a din Germania. La Gaz Metan e legitimat un singur severinean, fundașul Dan Ignat.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

24 Feb. 2012, 15:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă